Primus Power Gas S.I.P 230g

Bæredygtig variant af Primus' suveræne powergas. Produktion i Europa, materialer fra Europa og masseudligning med biogas sikrer markant lavere økologisk fodaftryk end almindelig gas. Mellemstor dåse med 230 g gas.
99,00 kr.
Beskrivelse
Primus Power Gas SIP er første skridt på en ambitiøs rejse mod bæredygtig gas i outdoorindustrien. Ved at flytte produktion og materiale-sourcing til Europa, hvor Primus har størstedelen af deres kunder, har Primus minimeret CO2-belastningen fra transport markant.

Derudover støtter Primus bæredygtig gasproduktion gennem massebalance-princippet. For hvert gram Primus Power Gas SIP, der bliver produceret, garanterer Primus, at der bliver produceret samme mængde biogas.

"SIP" står for "Sustainable Improvement Program", og er navnet på Primus' rejse mod mere bæredygtig produktion og total udfasning af fossile brændstoffer i friluftskøkkenet. Power Gas SIP er første skridt, og selvom der er langt til det endelige mål, har Primus Power Gas SIP allerede halveret det økologiske fodaftryk, i forhold til den almindelige Power Gas.
Detaljer
Detaljer
376 g (heraf 230 g gas)
Detaljer
Fremstillet i Europa
Detaljer
60 % butan, 40 % propan
Detaljer
Optimeret til temperaturer mellem -5 og +25°C
Vægt
Vægt:
376 g
Varenummer:43033
FRAGT fra 19,
-FRI FRAGT over 499,-
30 dages
returret
1-2 dages levering*
Hold dig opdateret på nyheder, events og særlige tilbud i Friluftsland,
og lad dig inspirere af turfortællinger fra hele verden!