Primus Power Gas S.I.P 450g

Bæredygtig variant af Primus' suveræne powergas. Produktion i Europa, materialer fra Europa og masseudligning med biogas sikrer markant lavere økologisk fodaftryk end almindelig gas. Stor dåse med 450 g gas.
129,00 kr.
Beskrivelse
Primus Power Gas SIP er første skridt på en ambitiøs rejse mod bæredygtig gas i outdoorindustrien. Ved at flytte produktion og materiale-sourcing til Europa, hvor Primus har størstedelen af deres kunder, har Primus minimeret CO2-belastningen fra transport markant.

Derudover støtter Primus bæredygtig gasproduktion gennem massebalance-princippet. For hvert gram Primus Power Gas SIP, der bliver produceret, garanterer Primus, at der bliver produceret samme mængde biogas.

"SIP" står for "Sustainable Improvement Program", og er navnet på Primus' rejse mod mere bæredygtig produktion og total udfasning af fossile brændstoffer i friluftskøkkenet. Power Gas SIP er første skridt, og selvom der er langt til det endelige mål, har Primus Power Gas SIP allerede halveret det økologiske fodaftryk, i forhold til den almindelige Power Gas.
Detaljer
Detaljer
662 g (heraf 450 g gas)
Detaljer
Fremstillet i Europa
Detaljer
60 % butan, 40 % propan
Detaljer
Optimeret til temperaturer mellem -5 og +25°C
Vægt
Vægt:
662 g
Varenummer:43034
FRAGT fra 19,
-FRI FRAGT over 499,-
30 dages
returret
1-2 dages levering*
Del dine billeder med @friluftsland
Tag #friluftsland eller #godtudstyrbedreoplevelser, og vær med til at inspirere det gode friluftsliv. Inspirér og lad dig inspirere,
fra en unik oplevelse til en anden