Royal Robbins Mens Sunset Tee S/S
30%

Royal Robbins Mens Sunset Tee S/S

Uanset om du skal på vandretur, en tur på stranden eller bare slappe af, er denne T-shirt en sikker og stilfuld følgesvend. Tag et stykke Californien med dig overalt med denne inspirerende T-shirt fra Royal Robbins.
379,00 kr.
265,00 kr.
Farve: Blå (NAVY)
Beskrivelse
Uanset om du skal på vandretur, en tur på stranden eller bare slappe af, er denne T-shirt en sikker og stilfuld følgesvend. Tag et stykke Californien med dig overalt med denne inspirerende T-shirt fra Royal Robbins. Lavet af 100% økologisk bomuld fra Royal Robbins, tilbyder denne T-shirt både stil og bæredygtighed. T-shirten er udsmykket med grafik, der er inspireret af solnedgange i Californien.

Det økologiske bomuld, der bruges til at fremstille denne T-shirt, er dyrket uden brug af pesticider eller herbicider, hvilket gør den både miljøvenlig og skånsom mod din hud. Materialet er også åndbart, hvilket giver ekstra komfort, selv under varme forhold.

T-shirten har en standard pasform, der passer til de fleste kropsformer og størrelser. Grafikken på forsiden er et smukt udtryk for solnedgangens magi og tilføjer et strejf af naturlig skønhed til din garderobe. Det vandbaserede blæk, der anvendes til grafikken, sikrer et miljøvenligt valg uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Med en vægt på kun 140 g er denne T-shirt let og ideel til rejser, udendørs eventyr eller blot afslappede dage derhjemme. Den kortærmede stil gør den perfekt til varmere vejr, hvor du kan vise din stil og samtidig holde dig komfortabel.
  • Pasform: Alm. pasform
  • Ærmetype: Kortærmet
  • Køn: Mænd
  • Funktioner: Åndbar
  • Materiale: Økologisk bomuld
  • Vægt: 140 g
Varenummer:44123
FRAGT fra 19,
-FRI FRAGT over 499,-
30 dages
returret
1-2 dages levering*
Hold dig opdateret på nyheder, events og særlige tilbud i Friluftsland,
og lad dig inspirere af turfortællinger fra hele verden!