Royal Robbins Womens Alpine Mtn Pro Pant
30%

Royal Robbins Womens Alpine Mtn Pro Pant

Performance vandrebukser fra Royal Robbins er ideelle til både fjerne vandreture og weekendeventyr i naturen. De er lavet af hurtigtørrende genanvendt polyester (over 88%), der giver ekstra strækbarhed og bevægelsesfrihed.
749,00 kr.
524,00 kr.
Farve: Beige (LT PELICAN)
Størrelse
Beskrivelse
Performance vandrebukser fra Royal Robbins er ideelle til både fjerne vandreture og weekendeventyr i naturen. De er lavet af hurtigtørrende genanvendt polyester (over 88%), der giver ekstra strækbarhed og bevægelsesfrihed. Buksernes holdbarhed sikrer, at de kan modstå krævende aktiviteter som klatring og off-road vandring. Bukserne er åndbare, slidstærke og designet til store eventyr, og de ser også godt ud.

Bukserne er fremstillet af et holdbart, hurtigtørrende 4-vejs strækstof. De er bluesign-godkendt, hvilket betyder, at materialerne og produktionsmetoderne er valgt for at minimere påvirkningen på miljøet. Den multi-flex linning bruger lavprofil elastik for at give en forbedret pasform. De produceret med hensyn til klimaet, PFC-fri C0 DWR-behandling. Bukserne har mange lommer til at opbevare småting, og de er designet med bl.a. leddelte knæ for ekstra mobilitet og komfort. De er strækbare, vandafvisende og rynkeafvisende.
  • Holdbart, hurtigttørrende 4-vejs strækstof
  • Bluesign godkendt
  • Multi-flex linning bruger lavprofil elastik for forbedret pasform uden bulk
  • Miljøbevidst, PFC-fri C0 DWR-behandling tilføjer vandmodstand
  • Mange lommer til dine småting
  • Stræk, Vandafvisende, Rynkeafvisende
  • Materiale: over 88 % genanvendt polyester, af plastikflasker fra lossepladser
Varenummer:44112
FRAGT fra 19,
-FRI FRAGT over 499,-
30 dages
returret
1-2 dages levering*
Hold dig opdateret på nyheder, events og særlige tilbud i Friluftsland,
og lad dig inspirere af turfortællinger fra hele verden!