Smartwool Womens Merino Sport 120 High Neck Tank
Smartwool Womens Merino Sport 120 High Neck Tank
30%

Smartwool Womens Merino Sport 120 High Neck Tank

Superlet og komfortabel tank top i en blanding af merinould og kølende Tencel. Perfekt til varmt vejr og høj intensitet, uanset om det er løb, vandring, klatring eller træning, der giver dig sved på panden.
399,00 kr.
279,00 kr.
Beskrivelse
Smartwool Women's Merino Sport 120 High Neck Tank er fremstillet i en ultratynd og komfortabel blanding af merinould og Tencel,  der giver en suveræn blanding af uldens temperaturregulerende egenskaber og Tencels gode svedtransport og kølige fornemmelse mod huden. Fordi Tencel-fibrene er væsentlig stærkere end uld, har Smartwool kunnet lave en metervare på blot 120 g/m2, hvilket gør Merino Sport 120-serien ekstremt let, luftig og hurtigtørrende. Den afslappede pasform giver ekstra luftcirkulation omkring kroppen.

Hvis du er ude efter en løstsiddende tank top til aktiv brug i varmt vejr, vil Merino Sport 120 High Neck Tank være et rigtig godt bud. Den er i hvert fald svær at overgå på komfort og performance!
Vægt
Vægt:
78 gram
Varenummer:41626
FRAGT fra 19,
-FRI FRAGT over 499,-
30 dages
returret
1-2 dages levering*
Del dine billeder med @friluftsland
Tag #friluftsland eller #godtudstyrbedreoplevelser, og vær med til at inspirere det gode friluftsliv. Inspirér og lad dig inspirere,
fra en unik oplevelse til en anden