Smartwool Mens Run Zero Cushion Ankle

Lette, kortskaftede løbesokker med merinould i en ultratynd, velsiddende konstruktion, der er perfekt til varmt vejr. Geniale i alt fra løbeskoene til dine yndlingssneakers.
169,00 kr.
Beskrivelse
Smartwool Men's Run Zero Cushion Low Ankle er en superlet og velsiddende løbesok uden polstring, der vil være genial til lange dage i varmt vejr, hvor fødderne har brug for maksimal komfort, hvis du skal holde vablerne stangen.

Den avancerede konstruktion sørger for at sokken sidder tæt på foden og ikke skaber trykzoner, der kan genere i skoene, mens merinoulden sørger for suveræn fugt- og temperaturregulering. En blanding af nylon og elastan giver bedre pasform, ekstra slidstyrke og skaber forstærkede zoner på udsatte områder. Mesh-zoner på oversiden af foden sørger for yderligere ventilation og komfort i varmen.

Smartwool Run Zero Cushion Low Ankle er noget nær det bedste, du kan gøre for dine fødder, passer i alle slags sko, og vil være et sikkert hit til alt fra sveddryppende løbeture i bagende sol til lange dage på storbyens brosten.
Detaljer
Detaljer
Smartwool Men's Run Zero Cushion Low Ankle er en superlet og velsiddende løbesok uden polstring, der vil være genial til lange dage i varmt vejr, hvor fødderne har brug for maksimal komfort, hvis du skal holde vablerne stangen.. Den avancerede konstruktion sørger for at sokken sidder tæt på foden og ikke skaber trykzoner, der kan genere i skoene, mens merinoulden sørger for suveræn fugt- og temperaturregulering. En blanding af nylon og elastan giver bedre pasform, ekstra slidstyrke og skaber forstærkede zoner på udsatte områder. Mesh-zoner på oversiden af foden sørger for yderligere ventilation og komfort i varmen. Smartwool Run Zero Cushion Low Ankle er noget nær det bedste, du kan gøre for dine fødder, passer i alle slags sko, og vil være et sikkert hit til alt fra sveddryppende løbeture i bagende sol til lange dage på storbyens brosten.
Detaljer
"4 Degree elite fit" sikrer optimal pasform og støtte til foden
"Shred Shield" - ekstra forstærkede zoner i tå-boksen, der reducerer slid og forlænger levetiden
"Virtually Seamlees Toe" - tåkonstruktion, der eliminerer trykzoner
Helt kort skaft, der stopper under anklen
Indestructawool – Smartwools avancerede uld/nylon-blanding til sokker, der øger slidstyrken uden at mindske komforten
Mesh-zoner for optimal temperaturregulering
Materialer
Materiale
Merinould/kunststof
Vægt
Vægt:
32 gram
Varenummer:41616
FRAGT fra 19,
-FRI FRAGT over 499,-
30 dages
returret
1-2 dages levering*
Hold dig opdateret på nyheder, events og særlige tilbud i Friluftsland,
og lad dig inspirere af turfortællinger fra hele verden!