The North Face Assault Futurelight Bivy

Smart og minimalistisk bivybag til turene, hvor vægten er altafgørende. Holder dig selv og soveposen godt beskyttet i barske omgivelser. Perfekt til de lange alpinklatringer eller letvægtsvandreturen uden telt.
1.899,00 kr.
Farve: Gul (SUMMIT GOLD/TIN GREY)
Størrelse: ONE SIZE
Beskrivelse
The North Face Assault Futurelight Bivy giver et overraskende komfortabelt shelter, når du har brug for beskyttelse mod både vind og vand. Den er som skabt til “fast and light” alpinklatring på lange ruter, hvor der er behov for en minimalistisk bivuakovernatning på ruten.

Til letvægtsvandreturen vil den også egne sig godt til en eller flere overnatninger uden telt for at beskytte både dig selv og soveposen mod dug og evt. regn. Det smarte design med to superlette krydsende stænger, skaber et lille rum omkring hovedet, så du kan ligge helt beskyttet mod elementerne uden at få den klaustrofobiske følelse, som mange bivybags eller kan give. Brug også Assault Futurelight Bivy som enkeltmandsvindsæk på vinterfjeldet.

Det vandtætte “Futurelight”-materiale på oversiden er åndbart og giver suveræn beskyttelse mod vind og vejr, mens en underside i et kraftigere materiale giver ekstra slidstyrke.

En lækker bivuakpose fra The North Face, der kan bruges i mange forskellige situationer. Bivyakposen er desuden fremstillet uden brandhæmmende midler.

Detaljer
Detaljer
Vandafvisende finish; Modstandsdygtig over for brand
Detaljer
Fuld længde 2-vejs lynlås
Udformning: Mumie
Futurelight-materiale giver optimal balance mellem komfort og vejrbeskyttelse
Stænger omkring hovedet giver langt bedre komfort
DAC Featherlite NSL stænger
Materialer
Materialer
DWR-behandlet nylon
Top: 20 denier ripstop nylon (100 % genanvendt) Futurelight™-membran - vandtæt og åndbar 3-lags-konstruktion; Bund: 40 denier ripstop nylon med vandtæt PU-coating - vandsøjletryk: 3000 mm
Vægt
Vægt:
785 g
Varenummer:41831001
FRAGT fra 19,
-FRI FRAGT over 499,-
30 dages
returret
1-2 dages levering*
Hold dig opdateret på nyheder, events og særlige tilbud i Friluftsland,
og lad dig inspirere af turfortællinger fra hele verden!