Trangia 27-1 Ultra Lite Stormkøkken Trangia

27-1 Ultra Light er et stormkøkken fra Trangia lavet i Ultra Light Aluminium, som spreder varmen jævnt og hurtigt på gryderne/panden. Det betyder f.eks. at mad ikke brænder sig fast på midten af panden.
599,00 kr.
Levering: 5-7 dage
Beskrivelse
27-1 Ultra Light er et stormkøkken fra Trangia lavet i Ultra Light Aluminium, som spreder varmen jævnt og hurtigt på gryderne/panden. Det betyder f.eks. at mad ikke brænder sig fast på midten af panden. Den hårde overflade betyder også at materialet er meget resistent overfor riser og metal-mod-metal. Ultra Light aluminium er 50 % stærkere end almindeligt aluminium, så man bruger mindre af materialet til et sæt, som i sidste ende holder vægten ned.

Sættet indeholder to gryder (begge på 1.0 liter), en stegepande på 18 cm, en spritbrænder, to vindskærme (over og under del), tang og en rem. 27-serien er et mindre stormkøkken, der i højere grad er beregnet til enkeltmands ture. Der er mulighed for at indbygge enten et multifuel-brænder eller et gasblus i dette sæt.

Dimensioner: 18,5 x 10 cm
Vægt: 690 gram
Varenummer:20974
FRAGT fra 19,
-FRI FRAGT over 499,-
30 dages
returret
1-2 dages levering*
Del dine billeder med @friluftsland
Tag #friluftsland eller #godtudstyrbedreoplevelser, og vær med til at inspirere det gode friluftsliv. Inspirér og lad dig inspirere,
fra en unik oplevelse til en anden