null
Friluftsland logo
Se også
Webshop Søg Butikker
0
Kurv
Butikker
TILBUD 🍂 Friluftsgrej og -beklædning til efteråret
 • GRATIS FRAGT: Afhent i butik eller via GLS/Postnord fra 299,-

  GRATIS FRAGT: Afhent i butik eller via GLS/Postnord fra 299,-

  LEVERING: Kun 1-2 dage på lagervarer

  RETURNERING: Altid 30 dage, uden bøvl

 • Gavekort
 • Telefon Kundeservice

  Vores kundeservice har åbent: Man-fre 9:00 - 17:00

  Telefon: 33 14 51 50. E-mail: kundeservice@friluftsland.dk

  Mere kundeservice
 • Butikker Butikker
 • TILBUD - Spar stort på tøj og grej til efteråret
  arrow img
  null
 
Filtrering
Køn
Pris
Tilvalg
Farve
Ryd filter Vis resultater

BlackYak

BlackYak

Sydkoreanske BLACKYAK er en af de helt store nyheder i Friluftsland dette efterår. BLACKYAK blev grundlagt i Seoul i 1973, med ambitionen om at skabe det bedste udstyr til de mest krævende ekspeditioner. Sydkorea har stolte bjergbestigningstraditioner – især på Himalayas 8000 m-toppe – og det er netop de barske, ugæstfri forhold på verdens højeste bjerge, der lige fra starten har været BLACKYAKs primære fokusområde og inspirationskilde

Filter (27)
Sortering
 • Pris - stigende
 • Pris - faldende
 • Varemærke - A-Å
 • Varemærke - Å-A
Køn
Pris
Tilvalg
Farve
Se flere
Ryd filtre

Historien om BLACKYAK

På en ekspedition til Cho Oyo (8.188 m) blev grundlægger Tae Sun Kang fanget i en snestorm mellem base camp og lejr 1. Uden chance for at finde hverken op til lejr 1 eller ned til base camp i den hårde vind, bidende kulde og totale ”white out”, var hans overlevelseschancer små – indtil han pludselig så en sort kontur foran sig: en yakokse. Tae Sun Kang besluttede sig for at følge yakoksen, som mirakuløst nok førte ham ud af uvejret og tilbage til base camp. Derefter var firmanavnet givet: BLACKYAK!

BLACKYAK kombinerer drømmen om de højeste bjerge med stolte håndværkstraditioner og nære bånd til den avancerede tekstilindustri i området omkring den koreanske halvø. Det ses tydeligt i deres sortiment, der udmærker sig ved funktionelt design, avancerede materialer og ”state-of-the-art”-håndværk.

Du kan se hele vores udvalg af teknisk friluftsbeklædning fra BLACKYAK her på siden.Tilmeld dig Friluftslands nyhedsmail, hvor du får gode tilbud, nyheder, guides og tips om varer inden for vores sortiment og om friluftsliv og rejser generelt.

TilmeldDu giver ved tilmelding samtykke til, at vi kan behandle dine personoplysninger (e-mail adresse), så vi kan sende dig nyhedsmails.
Du kan selvfølgelig til enhver tid framelde dig. Læs mere om vores persondatapolitik her.