null
Friluftsland logo
Se også
Close icon
Tilbud | Spar op til 50 %
menu burger icon
Butikker
0
Kurv arrow icon
Butikker
 • Fragt fra 19,- Fri fragt over 499,-
  arrow icon

  GRATIS FRAGT: Afhent i butik eller via GLS/Postnord fra 499,-

  LEVERING: Kun 1-2 dage på lagervarer

  RETURNERING: Altid 30 dage, uden bøvl

  GRØNLAND: Fragt: 299,- Gratis fra 2995,-

 • Gavekort
 • Telefon Kundeservice
  arrow icon

  Vores kundeservice har åbent: Man-fre 9:00 - 17:00

  Telefon: 33 14 51 50. E-mail: kundeservice@friluftsland.dk

  Mere kundeservice
 • Butikker
  Butikker
  arrow icon
 • Tilbud | Spar op til 50%
  arrow img

  Bliv klar til et 2022 fyldt med frilufsture og nye eventyr

  Se vores gode tilbud

Filtrering
Køn
Pris
Tilvalg
Farve
Ryd filter Vis resultater

Hestra

Hestra

Filter (27)
Sortering
 • Pris - stigende
 • Pris - faldende
 • Varemærke - A-Å
 • Varemærke - Å-A
Køn
Pris
Tilvalg
Farve
Se flere
Ryd filtre

Handsker og skihandsker

Handskerne er fremstilles på Hestras egne fabrikker, og de køber personligt alt læder, stof, uld og andre materialer. Dette giver dem kontrol over produktionskæden og sikrer et højt kvalitetsniveau. Flere af modellerne er håndlavede af nogle af de mest erfarne handskemagere i Europa. I 2015 blev der produceret over 2 millioner par handsker. 

Historien om Hestra Gloves

Hestra har lavet handsker siden 1936, med hovedsæde i den lille svenske by Hestra. 

Virksomheden er kendt for sine handsker til folk der har brug for ekstra varme handsker til krævende aktiviteter og naturoplevelser. Hænderne er i fokus hos producenten. I mere end 80 år har de udviklet handsker, der giver varme, beskyttelse og fingerspidsfølsomhed under de mest varierede forhold. I dag omfatter sortimentet mere end 400 stilarter. Det lyder måske af meget, men både mennesker og hænder er meget forskellige. Derfor er der brug for forskellige handsker.

Hænderne er afgørende

Enhver der nogensinde har haft kolde hænder, ved hvor svært det er at benytte kolde fingre til at gøre ting, som at lyne en lynlås eller styre avanceret udstyr. Det er en bøvlet og farlig situation, som vi altid bør undgå.

Handskesystemet fra den svenske producent gør det muligt at kombinere handsker afhængig af vejrforhold og aktivitetsniveau. Det fungerer som beklædning til hænderne – og du kan benytte dig af lag-på-lag-princippet, som også er en udbredt beklædningsform på resten af kroppen.

Brug inderhandsker til at beskytte hænderne mod kulden og undgå fugt. Ved at bære dette inderste lag, også kaldet en liner, kan du undgå kontakt med kolde objekter, fordi du kan udføre opgaver med dine handsker på.

Ud over ​​linerne har du brug for en basehandske. Her vælges en handske der matcher de behov og det arbejde du skal udføre ved den pågældende aktivitet.

Basen har ofte slidstærkt læder i håndfladen, hvor slid er mest udbredt. Det er vigtigt, at handsken har en god pasform. Pasform og slidstyrke er netop nogle af de punkter hvor Hestra udmærker sig som udelukkende handskeproducent.Tilmeld dig Friluftslands nyhedsmail, hvor du får gode tilbud, nyheder, guides og tips om varer inden for vores sortiment og om friluftsliv og rejser generelt.

Tilmeld