null
Friluftsland logo
Se også
Close icon
Tilbud | Spar op til 50 %
menu burger icon
Butikker
0
Kurv arrow icon
Butikker
 • Fragt fra 19,- Fri fragt over 499,-
  arrow icon

  GRATIS FRAGT: Afhent i butik eller via GLS/Postnord fra 499,-

  LEVERING: Kun 1-2 dage på lagervarer

  RETURNERING: Altid 30 dage, uden bøvl

  GRØNLAND: Fragt: 299,- Gratis fra 2995,-

 • Gavekort
 • Telefon Kundeservice
  arrow icon

  Vores kundeservice har åbent: Man-fre 9:00 - 17:00

  Telefon: 33 14 51 50. E-mail: kundeservice@friluftsland.dk

  Mere kundeservice
 • Butikker
  Butikker
  arrow icon
 • Tilbud | Spar op til 50%
  arrow img

  Bliv klar til et 2022 fyldt med frilufsture og nye eventyr

  Se vores gode tilbud

Filtrering
Køn
Pris
Tilvalg
Farve
Ryd filter Vis resultater

Kari Traa

Kari Traa

Kari Traa er lækker, sporty og smart beklædning, der er designet af kvinder, for kvinder. Kvaliteten er høj, pasformen lige i skabet og designet er alt andet end kedeligt. Find det populære Kari Traa uldundertøj og andre fede styles her på siden.

Filter (11)
Sortering
 • Pris - stigende
 • Pris - faldende
 • Varemærke - A-Å
 • Varemærke - Å-A
Køn
Pris
Tilvalg
Farve
Se flere
Ryd filtre

Hvem er Kari Traa? 

Kari Traa blev etableret i 2002 af den olympiske medaljevinder og freestyle-skiløber Kari Traa, der ville skabe kvalitetsbeklædning, der både fungerer til sport og afslapning - skabt til kvinder, af kvinder. Hun var nemlig træt af at være i en mandsdomineret sportsverden, så hun begyndte at sy sine egne huer med et mere feminint og legende design. Det blev startskuddet til brandet Kari Traa, som vi kender det i dag.

Friskt, funktionelt og feminint uldundertøj til kvinder

Mærket er måske allermest kendt for sit uldundertøj. Kollektionen består både af decideret skiundertøj, hvor tekniske designløsninger gør undertøjet oplagt til sveddryppende og højintense aktiviteter, samt mere afslappede serie, hvor komforten er i højsædet. 

Fælles for alt Kari Traa-undertøj er de ultrabløde materialer som merinould og modal, lækre formsyede pasforme og friske, feminine designs, der er inspireret af traditionel, norsk mønsterkunst. 

Udover uldundertøjskollektionerne, fremstiller Kari Traa også en masse andet beklædning, f.eks. jakker og frakker til hverdagsbrug, samt løbejakker og sportstøj til træningsbrug.

Sporty skiundertøj til kvinder - designet af kvinder

I Friluftsland har vi en bred vifte af uld- og skiundertøj til kvinder fra etablerede kvalitetsmærker, men på designfronten formår ingen at skille sig lige så meget ud som Kari Traa. Grundlæggeren af mærket, Kari Traa, brød sig ikke om de kedelige grå- og sorttoner, der prægede sportstøjet, da hun var aktiv som skiløber. Derfor startede hun med at strikke og sammensætte sine egne tøjkreationer, der var alt andet end kedelige. Den kreative hobby blev startskuddet til det mærke, vi kender i dag.

Sidenhen har det lækre skiundertøj fra Kari Traa vundet frem. Med sine luksuriøse materialevalg, smarte designløsninger, samt farverige og feminine looks, skiller Kari Traa sig ud i den grad ud fra mængden.

Hvorfor er merinould så populært hos Kari Traa?

Kari Traa anvender merino-uld i størstedelen af deres uldundertøj, fordi det kort sagt, er et helt genialt materiale til både afslapning og aktiv brug. Merino uld anvendes ofte i skiundertøj, fordi materialet har en fantastisk evne til at absorbere sved og fugt, så det ikke bliver klamt og gennemblødt under en varm jakke, mens det samtidig kan temperaturregulere, så du hverken får det for varmt eller køligt. 

På vores blog kan du læse 5 gode grunde til at bruge uld i vinterhalvåret, hvor vi går mere i dybden med hvad merinould er for et materiale.Tilmeld dig Friluftslands nyhedsmail, hvor du får gode tilbud, nyheder, guides og tips om varer inden for vores sortiment og om friluftsliv og rejser generelt.

Tilmeld