null
Friluftsland logo
Se også
Close icon
Tilbud | Spar op til 50 %
menu burger icon
Butikker
0
Kurv arrow icon
Butikker
 • Fragt fra 19,- Fri fragt over 499,-
  arrow icon

  GRATIS FRAGT: Afhent i butik eller via GLS/Postnord fra 499,-

  LEVERING: Kun 1-2 dage på lagervarer

  RETURNERING: Altid 30 dage, uden bøvl

  GRØNLAND: Fragt: 299,- Gratis fra 2995,-

 • Gavekort
 • Telefon Kundeservice
  arrow icon

  Vores kundeservice har åbent: Man-fre 9:00 - 17:00

  Telefon: 33 14 51 50. E-mail: kundeservice@friluftsland.dk

  Mere kundeservice
 • Butikker
  Butikker
  arrow icon
 • Tilbud | Spar op til 50%
  arrow img

  Bliv klar til et 2022 fyldt med frilufsture og nye eventyr

  Se vores gode tilbud

Filtrering
Pris
Tilvalg
Ryd filter Vis resultater

Klean Kanteen

Klean Kanteen

Klean Kanteen drikkedunke og termokopper er kendetegnet ved høj kvalitet. Klean Kanteen udmærker sig nemlig ved at skabe sunde og stilfulde alternativer til engangsflasker og kopper. Se alle Klean Kanteen produkterne her på siden, hvor du også finder Klean Kanteen til børn.

Filter (21)
Sortering
 • Pris - stigende
 • Pris - faldende
 • Varemærke - A-Å
 • Varemærke - Å-A

Køb din drukkedunk eller termokop fra Klean Kanteen - kompromisløs kvalitet!

Amerikanske Klean Kanteen er en familie-ejet virksomhed, der siden 2004 har fremstillet termokopper, drikkedunke, madbokse og andre isolerende løsninger i rustfrit stål, der fungerer både til hverdag, tur og udflugter. De fleste af Klean Kanteens produkter kommer med en dobbeltvægget vakuum-isolering, der sørger for at holde indholdet varmt eller koldt i mange timer. Dertil udmærker Klean Kanteen ved deres mange forskellige låg, lige fra den populære sport-tud, man kender fra drikkedunken, til skruelåget, der holder termoflasken fuldstændig tæt og er let at drikke varme drikke af i små slurke.

Det sunde (og bæredygtige) alternativ til plastikflasken

Klean Kanteens termoflasker, termokopper og drikkedunke er produceret i BPA-frit rustfrit stål, der ikke afgiver smag eller skadelige stoffer til indholdet. Desuden, har ydersiden af produkterne en pulverlakering, der er fri for skadelige stoffer og bidrager til slidstyrken og er med til at vedligeholde det pæne look, der også er ret karakteristisk for Klean Kanteens produkter. 

Nem og hurtig rengøring af din Klean Kanteen termoflaske

Alle Klean Kanteens produkter er super nemme at skille ad fra hinanden og vaske op, hvilket anbefales at gøres, hvis du drikker genstande som kaffe, the eller sukkerholdige drikke - og særligt, hvis du også putter mælk i. Produkterne tåler maskinvask, men det anbefales at vaske dem op i hånden - og det er heldigvis ret ligetil. 

Klean Kanteen til børn - sunde og sikre drikkedunke og termoflasker til de mindste

Klean Kanteen tilbyder flere produkter direkte henvendt til børn og babyer med låg i BPA- og phthalat-fri plast. Der findes f.eks. den populære tudkop, hvor silikone-sugetoppen er designet ergonomisk og let for barnet at drikke af. Desuden er alle produkterne selvfølgelig fremstillet i den robuste, rustfrie stål-konstruktion, så de tåler at blive tabt på gulvet gang på gang. Tilmeld dig Friluftslands nyhedsmail, hvor du får gode tilbud, nyheder, guides og tips om varer inden for vores sortiment og om friluftsliv og rejser generelt.

Tilmeld