null
Hovedmenu
Produkter
Rygsække
Store rygsække > 40L
Hovedmenu
Produkter
Mad-drikke
Mad over bål
Hovedmenu
Produkter
Klatregrej
Sikringer
Hovedmenu
Produkter
Klatregrej
Reb og slynger
Hovedmenu
Produkter
Klatregrej
Fodtøj til klatring
Hovedmenu
Produkter
...mere
Efterårskampagne
0
Kurv
Søg Butikker Webshop
Butikker
DK / NO / GL
Gratis fragt til GLS pakkeshop i DK over kr. 500,-
Filtrering
Køn
Pris
Tilvalg
Farve
Ryd filter Vis resultater

Patagonia

Patagonia

Amerikanske Patagonia laver avanceret beklædning og udstyr til friluftsliv, men altid i et ukompliceret design, med fokus på funktionalitet. Patagonia er vel nok branchens førende, når det gælder hensyn til miljø og medarbejdere, med mange nyskabelser indenfor miljørigtige produktionsteknikker, m.m.

Filter (32)
Sortering
  • Pris - stigende
  • Pris - faldende
  • Varemærke - A-Å
  • Varemærke - Å-A
Køn
Pris
Tilvalg
Farve
Se flere
Ryd filtre

Om Patagonia

Den verdensomspændende virksomhed laver tøj til klatring - såvel som til skiløb, snowboarding, surfing, fluefiskeri, padling og trail running.

Patagonias værdier afspejler den gruppe af klatrere og surfere, der har startet virksomheden. Særligt deres minimalistiske stil. Tilgangen til produktdesign viser et fokus på enkelhed og funktionalitet.

Kærlighed til smuk natur - og godt tøj

For Patagonia har de en stor kærlighed til vilde og smukke steder. De brænder for at deltage i kampen for at redde naturen og de skønne steder, og for at hjælpe miljøvenlige tiltag. Hvert år donerer de deres tid og mindst 1% af salget til hundredvis af projekter og miljøgrupper over hele verden.

Der bruges genanvendt polyester i meget af tøjet og udelukkende organisk bomuld. At være tro mod sine kerneværdier i løbet af hele sin levetid har hjulpet mærket til at skabe et firma, som medarbejdere og skabere er stolte over at udvikle og arbejde for.Tilmeld dig Friluftslands nyhedsmail, hvor du får gode tilbud, nyheder, guides og tips om varer inden for vores sortiment og om friluftsliv og rejser generelt.

TilmeldDu giver ved tilmelding samtykke til, at vi kan behandle dine personoplysninger (e-mail adresse), så vi kan sende dig nyhedsmails.
Du kan selvfølgelig til enhver tid framelde dig. Læs mere om vores persondatapolitik her.