null
Friluftsland logo
Se også
Close icon
Tilbud | Spar op til 50 %
menu burger icon
Butikker
0
Kurv arrow icon
Butikker
 • Fragt fra 19,- Fri fragt over 499,-
  arrow icon

  GRATIS FRAGT: Afhent i butik eller via GLS/Postnord fra 499,-

  LEVERING: Kun 1-2 dage på lagervarer

  RETURNERING: Altid 30 dage, uden bøvl

  GRØNLAND: Fragt: 299,- Gratis fra 2995,-

 • Gavekort
 • Telefon Kundeservice
  arrow icon

  Vores kundeservice har åbent: Man-fre 9:00 - 17:00

  Telefon: 33 14 51 50. E-mail: kundeservice@friluftsland.dk

  Mere kundeservice
 • Butikker
  Butikker
  arrow icon
 • Tilbud | Spar op til 50%
  arrow img

  Bliv klar til et 2022 fyldt med frilufsture og nye eventyr

  Se vores gode tilbud

Filtrering
Køn
Pris
Tilvalg
Farve
Ryd filter Vis resultater

Patagonia

Patagonia

Amerikanske Patagonia laver avanceret beklædning og udstyr til friluftsliv, men altid i et ukompliceret design, med fokus på funktionalitet. Patagonia er vel nok branchens førende, når det gælder hensyn til miljø og medarbejdere, med mange nyskabelser indenfor miljørigtige produktionsteknikker, m.m.

Filter (86)
Sortering
 • Pris - stigende
 • Pris - faldende
 • Varemærke - A-Å
 • Varemærke - Å-A
Køn
Pris
Tilvalg
Farve
Se flere
Ryd filtre

Patagonia

Det verdensomspændende mærke Patagonia laver beklædning og udstyr til et væld af friluftsaktiviteter som for eksempel klatring, vandring, skisport, surfing, fiskeri, padling og trail running. Fælles for alle produkter er en særdeles stærk bæredygtigt profil og Patagonia har gennem årene været først med mange miljørigtige produktionsteknikker og materialevalg.

Virksomheden blev i sin tid startet af klatreren og surferen Yvon Chouinard, der dyrkede et simpelt, men givende liv. Derfor er der en stor forståelse for kundernes behov for praktisk, simpelt og holdbart udstyr til aktiviteter i naturen. Det bliver især afspejlet i de ukomplicerede designs, hvor der er fokus på enkelhed, funktionalitet og bæredygtighed.

Køb Patagonia fleecejakker, shorts og anden beklædning til enhver tur eller hverdagseventyr 

Patagonia laver mest beklædning og udstyr til turbrug, men mange af deres produkter sigter/passer til hverdagsbrug. For folk der påskønner kvalitet der holder i mange år og som undervejs er fantastisk behageligt og funktionelt, er Patagonia en gave. Det brede kunde- og aktivitet-fokus betyder, at dette mærke tilbyder et varieret udvalg af friluftstøj til både køligere og varmere himmelstrøg. Du kan derfor finde alt fra Patagonia fleecejakker til at holde dig varm gennem de kolde nætter, tekniske, åndbare t-shirts til vandreturen under solen eller dunjakker til belay’en på klatreturen, lejrlivet eller et køligt vinterhalvår i Danmark. 


Fokus på naturen og bæredygtigt tøj

Patagonias kærlighed til den vilde natur har gjort dem til aktive deltagere i kampen for at redde naturen og skåne miljøet. Det betyder bl.a., at de hvert år donerer mindst 1% af deres salg til miljøprojekter og -grupper over hele verden. 

Tøjet fra Patagonia er kendetegnet ved en høj kvalitet og lang holdbarhed, hvilket er med til at  mindske presset på energi og ressourcer. De tænker også over bæredygtighed i deres produktionsprocesser. Blandt andet anvendes der i stor stil genanvendt polyester og økologisk bomuld, hvilket er med til at reducere brugen af olie og sprøjtegift. Patagonia arbejder desuden hele tiden på at udvikle nye, miljørigtige produktionsteknikker, så de fortsat kan være med til at inspirere til nye og højere standarder for bæredygtig beklædning og udstyr til friluftsbrug.Tilmeld dig Friluftslands nyhedsmail, hvor du får gode tilbud, nyheder, guides og tips om varer inden for vores sortiment og om friluftsliv og rejser generelt.

Tilmeld