null
Friluftsland logo
Se også
Close icon
menu burger icon
Butikker
0
Kurv arrow icon
Butikker
 • Fragt fra 19,- Fri fragt over 499,-
  arrow icon

  GRATIS FRAGT: Afhent i butik eller via GLS/Postnord fra 499,-

  LEVERING: Kun 1-2 dage på lagervarer

  RETURNERING: Altid 30 dage, uden bøvl

  GRØNLAND: Fragt: 299,- Gratis fra 2995,-

 • Gavekort
 • Telefon Kundeservice
  arrow icon

  Vores kundeservice har åbent: Man-fre 9:00 - 17:00

  Telefon: 33 14 51 50. E-mail: kundeservice@friluftsland.dk

  Mere kundeservice
 • Butikker
  Butikker
  arrow icon
 • Tilbud | Spar op til 50%
  arrow img

  Bliv klar til et 2022 fyldt med frilufsture og nye eventyr

  Se vores gode tilbud

Filtrering
Køn
Pris
Tilvalg
Farve
Ryd filter Vis resultater

The North Face

The North Face

The North Face er en af de absolut førende producenter, både af nutidig og praktisk beklædning, men i særdeleshed også avanceret og nyskabende udstyr og beklædning til krævende bjergbestigere og eventyrere. 

Filter (185)
Sortering
 • Pris - stigende
 • Pris - faldende
 • Varemærke - A-Å
 • Varemærke - Å-A
Køn
Pris
Tilvalg
Farve
Se flere
Ryd filtre

Bliv klædt på til friluftslivet med The North Face

Inden for tøj til friluftsliv er The North Face en af de absolut førende producenter af innovativ og funktionel beklædning. Mærket står bag avanceret og nyskabende udstyr til bjergbestigere, men laver også jakker og anden beklædning til mere “almindeligt” friluftsbrug.

Mellem vores udvalg af produkter fra The North Face finder du lidt af det hele. Her er vinterjakker til herrer, støvler til kvinder, og vanter til børnene. Du finder også rygsække, telte og sovegrej.

The North Face er kendt for hele tiden at udvikle og opfinde nye teknologier inden for tøjproduktion. Det seneste skud på stammen er Futurelight-teknologien, som skaber markant bedre åndbarhed i vandtæt beklædning. 

 

The North Face jakke - en sand klassiker  

Et godt eksempel på, hvorfor mærket er så populært, er deres ikoniske jakker. Hvor der er friluftsmennesker, finder du helt sikkert også en person i en The North Face jakke. Det skyldes, at disse produkter er kendt for deres kvalitet og holdbarhed.

Samtidig er jakkerne fra The North Face som regel også ensbetydende med, får rigtig mange gode detaljer og konstruktioner til en rimelig pris. 

Du kan sammenligne egenskaber og pris på jakker fra The North Face med vores andre kvalitetsprodukter inden for samme kategori.

 

Find udstyr til dit næste eventyr 

Folk husker ofte The North Face for deres beklædning, og det lille logo, der næsten altid er placeret øverst på hhv. venstre side af brystet og højre side af ryggen. Men mærket er også leveringsdygtige inden for fremragende udstyr til vandring og rejser. Blandt andet står de bag flere rummelige og velkonstruerede telte, hvoraf nogle er delvist produceret af genbrugsmaterialer. 

Alle telte fra The North Face er med til at levere ly og varme, når solen går ned og temperaturen falder. Men til en god nats søvn, hører også andre ting til…  Supplér dit telt fra The North Face med et godt liggeunderlag der isolerer mod jord-kulden og en passende varm sovepose, så er du fit for fight den næste morgen. Tilmeld dig Friluftslands nyhedsmail, hvor du får gode tilbud, nyheder, guides og tips om varer inden for vores sortiment og om friluftsliv og rejser generelt.

Tilmeld