Calazo Kyst Till Kyst Stien – Vest

Vandafvisende og slidstærkt turkort over Kyst til Kyst Stien Vest. Et godt og funktionelt turkort til vandring og friluftsliv i Danmark!
129,00 kr.
Beskrivelse

Vandafvisende og slidstærkt turkort over Kyst til Kyst Stien Vest. Et godt og funktionelt turkort til vandring og friluftsliv i Danmark!

Calazo Kyst Til Kyst Stien Vest er et af to kort over vandreruten ’Kyst til kyst Stien’, hvor rutens sammenlagte 130 km fra Blåvands Huk til Vejle, er nøje beskrevet. Dette kort tager udgangspunkt i den vestlige del af ruten fra Blåvands Huk til Tofterup. 

Du finder kortet over den østlige del af vandreruten her.

Calazo Friluftskort

Calazo friluftskort er en serie af outdoor-kort udviklet med fokus på vandring, kajak eller kano, cykling og mountainbike. Andre lokale cykelruter og vandrestier vises også tydeligt­ på kortet. Desuden finder du information om frie camping­­områder og teltpladser, shelters, parkeringsmuligheder samt tips om indkvartering og overnatning mm.

På kortet har hver friluftsfacilitet et unikt nummer, så du nemt kan søge i calazo.dk/sog. Her finder du detaljeret information om den nøjagtige position, serviceniveau, bookingbetingelser m.m. for shelters, bålsteder og teltpladser.


Detaljer
Detaljer
Målestoksforhold 1:25.000
Varenummer:39447
FRAGT fra 19,
-FRI FRAGT over 499,-
30 dages
returret
1-2 dages levering*
Hold dig opdateret på nyheder, events og særlige tilbud i Friluftsland,
og lad dig inspirere af turfortællinger fra hele verden!