Cotopaxi Womens Fuego Down Hooded Jacket

En alsidig og holdbar dunjakke med hætte, der holder dig varm og beskyttet i kolde omgivelser. Den er fremstillet af højkvalitets dun og med hætte for ekstra varme og komfort. Med den integrerede pakpose i inderlommen, er den nem at pakke ned og have med på farten. Perfekt til udendørs eventyr!
2.599,00 kr.
Farve: Blå (SEA SPRAY STRIPES)
Beskrivelse

Generelt

Cotopaxi Womens Fuego Down Hooded Jacket er en let og varm dunjakke til kvinder. Den er ideel til udendørs aktiviteter i koldt vejr, da den er fyldt med højkvalitets gåsedun, som holder dig varm og isoleret. Med den integrerede pakpose i inderlommen er den nem at pakke ned og have med på farten, om du så skal bestige bjerge i Norge eller campere på Bornholm.

Jakkens ydermateriale er lavet af slidstærkt og let 20D nylon, som med en DWR behandling er vandafvisende, hvis du skulle blive overrasket af regn. Med sine flotte farver sikrer jakken, at du ikke blender ind i mængden

Anvendelse

Denne jakke er perfekt til alle former for udendørs aktiviteter såsom vandreture, skiløb, bjergbestigning og camping. Den er også ideel til hverdagsbrug i koldt vejr, da den er både praktisk og stilfuld.

Tekniske specifikationer

  • Fyld: 800-fill gåsedun hvoraf 100% er biprodukt fra fødevareindustrien  
  • Ydermateriale: 20D letvægts ripstop nylon med DWR behandling
  • Fit: Slim Fit
  • Isolerende hætte
  • Elastik i bunden for justering
  • To lynlåslommer
  • Indvendig lomme med lynlås, fungerer også som integreret pakpose
Varenummer:45479
FRAGT fra 19,
-FRI FRAGT over 499,-
30 dages
returret
1-2 dages levering*
Hold dig opdateret på nyheder, events og særlige tilbud i Friluftsland,
og lad dig inspirere af turfortællinger fra hele verden!