Fjällräven Womens Abisko Trail Fleece

Let og praktisk hættetrøje i en kombination af to forskellige fleecematerialer, som varmer der, hvor der er mest brug for det, og samtidig holder vægt og pakkevolumen nede. Godt, alsidigt mellemlag til hverdag og tur.
1.399,00 kr.
Beskrivelse
Let og praktisk hættetrøje i en kombination af to forskellige fleecematerialer, som varmer der, hvor der er mest brug for det, og samtidig holder vægt og pakkevolumen nede. Hætten samt skulder- og brystpartiet er lavet af fladstrikket delvist genanvendt polyesterfleece med en blød, børstet inderside, mens siderne og den nederste del af fleecen og ærmerne er lavet af et lettere fleecemateriale med grid-struktur, som giver godt åndbarhed. Trøjen er perfekt som et hurtigttørrende og fugttransporterende mellemlag på dagsture eller kølige sommeraftener. Den har et feminint og velsiddende snit og en blød hætte med åbning til en hestehale. Den er forsynet med envejslynlås på forsiden. Der er en brystlomme og to lommer til hænderne, alle med lynlås.
Detaljer
Detaljer
2 håndlommer med lynlås
Brystlomme med lynlås
Materialer
Materialer
100 % polyester
Vægt
Vægt:
350 gram
Varenummer:34860
FRAGT fra 19,
-FRI FRAGT over 499,-
30 dages
returret
1-2 dages levering*
Del dine billeder med @friluftsland
Tag #friluftsland eller #godtudstyrbedreoplevelser, og vær med til at inspirere det gode friluftsliv. Inspirér og lad dig inspirere,
fra en unik oplevelse til en anden