Fjällräven Womens Vardag Lite Fleece

Superlet, hurtigtørrende og komfortabel fleecetrøje i genanvendt polyester. En funktionel og alsidig fleecetrøje til både hverdag, fritid og friluftsliv.
Fra 1.099,00 kr.
Fra 824,00
Beskrivelse
Fjällräven Women's Vardag Lite Fleece er en del af Fjällrävens Vardag-kollektion, der som navnet antyder er skabt til både hverdagsbrug og friluftsliv.

Det tynde, klassiske fleecemateriale er fremstillet af 100 % genanvendt polyester, og giver en fornem kombination af god varme, lav vægt og kort tørretid. Materialet er indfarvet ved hjælp af en "closed loop CO2 dry-dye"-teknologi, der nedsætter miljøaftrykket væsentligt. Designet er klassisk og funktionelt, med halv lynlås på fronten og kængurulomme med to lynlåsåbninger, mens kontrastfarver giver fleecen lidt ekstra personlighed.
 
Vardag Lite Fleece er lidt af en schweizerkniv i garderoben, der gør det lige godt til almindelig, afslappet hverdagsbrug som på en kold sommerdag på fjeldet. 

Detaljer
Detaljer
1/2 lynlås på fronten sikrer lav vægt og hurtig udluftning
Brystlomme med lynlås
Elastik omkring håndleddet
Indsnøring ved hoften
Materialer
Materialer
100 % genanvendt polyester
Varenummer:41506
FRAGT fra 19,
-FRI FRAGT over 499,-
30 dages
returret
1-2 dages levering*
Del dine billeder med @friluftsland
Tag #friluftsland eller #godtudstyrbedreoplevelser, og vær med til at inspirere det gode friluftsliv. Inspirér og lad dig inspirere,
fra en unik oplevelse til en anden