Scarpa Mens Crux
20%

Scarpa Mens Crux

Let og komfortabel allround-sko. Velegnet til approach til klatreruter, lettere vandring og scrambling, eller til hverdags- og fritidsbrug.
1.299,00 kr.
1.039,00 kr.
Farve: Grå (SHARK/TONIC/GRAY)
Størrelse
Beskrivelse

Let og komfortabel allround-sko. Velegnet til approach til klatreruter, lettere vandring og scrambling, eller til hverdags- og fritidsbrug.

Scarpa Crux er en let allroundsko, der er velegnet til både approach til sportsklatreruten i Haute Provence, en hurtig trekkingtur på Mallorca, let scrambling i Jotunheimen, eller bare som en robust og komfortabel hverdags- og fritidssko med god støtte og godt greb. Yderside i kraftig 1,8 mm ruskind sikrer god slidstyrke, gummiforstærkning i snuden og en stivere climbing zone i forenden af sålen sikrer beskyttelse mod sten og klippe, og god stabilitet – selv på små klippefremspring. Scarpas Heel Tension holder foden på plads i skoen og et snøresystem, der går helt ud til tåspidserne giver mulighed for individuel tipasning for perfekt pasform. Crux er et godt bud på en let, praktisk sko, der kan klare de fleste udfordringer til hverdag og på tur – til backpackeren, klatreren, eller outdoor-entusiasten.

Detaljer
Detaljer
"Climbing zone" i forfoden for ekstra stabilitet på små kanter
"Heel Tension"-hælkappe, der giver god støtte omkring hælen
EVA mellemsål, der sikrer god stabilitet, støtte samt støddæmpning
Forstærket tåkappe
Gummiforstærket snude
Langt snøresystem, for tæt pasform
Vibram gummiydersål
Materialer
Materialer
Vandafvisende ruskind, 1,6 - 1,8 mm
Vægt
Vægt:
860 gram
Varenummer:37413
FRAGT fra 19,
-FRI FRAGT over 499,-
30 dages
returret
1-2 dages levering*
Hold dig opdateret på nyheder, events og særlige tilbud i Friluftsland,
og lad dig inspirere af turfortællinger fra hele verden!