Fjällräven Womens Abisko Lite Trekking Jacket

Let, stærk og åndbar softshelljakke. Kombinationen af G-1000 Lite Eco og stetch-softshell og et stilrent, funktionelt design gør den til en alsidig og komfortabel jakke til vandring og friluftsliv i sommerhalvåret
Fra 2.299,00 kr.
Fra 1.609,00
Beskrivelse

Let, stærk og åndbar softshelljakke. Kombinationen af G-1000 Lite Eco og stetch-softshell og et stilrent, funktionelt design gør den til en alsidig og komfortabel jakke til vandring og friluftsliv i sommerhalvåret

Fjällräven Womens Abisko Lite Trekking Jacket er lidt enkelt sagt en blødere, lettere udgave af den populære Keb Jacket, der er skabt med henblik på de lidt mindre barske forhold sommerhalvåret typisk byder på.

G-1000 Lite Eco på fronten, skuldrene og armene giver god slidstyrke og vindbeskyttelse, og kan tilpasses forskellige vejrforhold med Greenland Wax. Et blødt, strækbart softsshellmateriale under armene og på hele ryggen sørger for maksimal bevægelsesfrihed og endnu bedre åndbarhed, og der er også ventilationslynlåse under armene, hvis du får brug for ekstra udluftning på hårde stigninger.

To store lynlåslommer, der er placeret højt, så de ikke kommer i vejen  under rygsækkens hoftebælte, giver god opbevaringsplads, og den justerbare hættte giver god beskyttelse til hovedet i dårligt vejr. Velcrojusteringer i ærmeafslutningerne og indsnøring ved hoften sørger for at du kan lukke godt af, når det blæser op og temperaturen daler.

En komfortabel og alsidig softshelljakke i Fjällrävens sædvanlige tårnhøje kvalitet, der vil være et sikkert hit på sommerture på fjeldet og klassisk skandinavisk friluftsliv forår, sommer og efterår.

Detaljer
Detaljer
2 håndlommer med lynlås
2-vejs frontlynlås
G-1000-materialerne kan voksbehandles for at give ekstra vejrbeskyttelse
Indsnøring ved hoften
Justerbar hætte
Lommerne sidder højt, så de ikke er i vejen under rygsækkens hoftebælte eller klatreselen
Stretch-paneler for optimal pasform og bevægelsesfrihed
Velcrojustering i ærmeafslutningerne
Materialer
Materialer
Four Way Stretch - 88 % nylon, 12 % elastan
G-1000 Lite Eco – 65 % genanvendt polyester, 35 % økologisk bomuld
Vægt
Vægt:
435 gram
Varenummer:40525
FRAGT fra 19,
-FRI FRAGT over 499,-
30 dages
returret
1-2 dages levering*
Hold dig opdateret på nyheder, events og særlige tilbud i Friluftsland,
og lad dig inspirere af turfortællinger fra hele verden!