Fjällräven Womens Expedition X-lätt Vest

Superlet og kompakt  fiberisoleret vest, der giver ekstra varme og vindbeskyttelse på kolde dage, og fylder og vejer minimalt i en rygsæk. Et genialt forstærkningslag til al slags friluftsliv hele året.
Fra 1.699,00 kr.
Fra 1.121,00
Beskrivelse
Fjällräven Men's Expedition X-lätt Vest er en alsidig og komfortabel vest, der er perfekt som mellemlag eller ekstra forstærkningslag på alt fra kølige sommeraftener til vandreture fjeldet.

Vesten er isoleret med fiberisolering, der giver rigtig meget varme i forhold til hvor lidt vesten vejer. Fiberisoleringen er femstillet af 100% polyester, hvilket gør at den ikke binder vand. Det gør både at Expedition X-lätt Vest bevarer isoleringsevnen selvom den bliver våd, samt at den tørrer lynhurtigt. Det tynde ydermateriale i nylon giver effektiv vindbeskyttelse og er med til at holde vægt og volumen på et absolut minimum.

Expedition X-lätt Vest er en del af Fjällrävens Expedition-serie, der er skabt til at fungere optimalt under selv de mest krævende forhold, og vil være en genial tilføjelse til dit lag-på-lag-setup på alt fra sommerens vandreture til vinterens skiture.

Detaljer
Detaljer
2 håndlommer med lynlås
2-vejs frontlynlås
Høj krave, der holder på varmen omkring halsen
Inderlomme med lynlås
Indsnøring ved hoften
Materialer
Yder- og inderside: 100 % nylon; Isolering: 60 g/m2, 100 % polyester
Varenummer:41510
FRAGT fra 19,
-FRI FRAGT over 499,-
30 dages
returret
1-2 dages levering*
Hold dig opdateret på nyheder, events og særlige tilbud i Friluftsland,
og lad dig inspirere af turfortællinger fra hele verden!