Fjällräven Womens Vardag Anorak

Alsidig og funktionel anorak i klassisk, skandinavisk stil og Fjällrävens suveræne G-1000. En slidstærk og komfortabel anorak, der vil være et hit fra gågaderne til langrendsløjperne.
Fra 1.799,00 kr.
Fra 1.349,00
Beskrivelse

Alsidig og funktionel anorak i klassisk, skandinavisk stil og Fjällrävens suveræne G-1000. En slidstærk og komfortabel anorak, der vil være et hit fra gågaderne til langrendsløjperne.

Fjällräven Women's Vardag Anorak er en del af "Vardag"-serien, der er skabt til både hverdagsbrug og friluftsliv. Designet er klassisk og afdæmpet, mens materialerne er slidstærke og funktionelle, så produkterne kan bruges til lidt af hvert i rigtig mange år.

Women's Vardag Anorak en er helt klassisk anorak med en afslappet, rummelig pasform, kængurulomme samt  håndlommer med lynlås på maven, justerbar hætte og en dyb frontlynlås. En ekstra lynlåsåbning i den ene side gør det lettere at tage anorakken af og på, og giver også mulighed for lidt ekstra ventilation. 

Materialet er G-1000 Eco, der er den miljøvenlige version af det ikoniske Fjällrävens-materiale. Materialet er fremstillet af 65 % genanvendt polyester og 35 % økologisk bomuld og imprægneret med Grønlandsvoks. Voksebehandlingen giver mulighed for at tilpasse materialet til forskellige årstider, og gør jakken helt utroligt alsidig. Med tiden vil voksen slides og vaskes ud, og så vil jakken være blødere og mere åndbar, hvilket gør den oplagt til vandreture i sommerhalvåret. Ønsker man en mere vindtæt og vandafvisende jakke, er det bare at tilføje et eller flere lag voks, så Vardag Anorak kan også sagtens bruges på en skitur.

En virkelig lækker jakke, du ikke går galt i byen med.

Detaljer
Detaljer
1/2 lynlås på fronten sikrer lav vægt og hurtig udluftning
2 håndlommer med lynlås
G-1000-materialerne kan voksbehandles for at give ekstra vejrbeskyttelse
Indsnøring ved hoften
Justerbar hætte
Knapjustering i ærmeafslutningerne
Kængurulomme på fronten
Lynlås i siden for hurtigere af- og påklædning
Materialer
Materialer
G-1000 Eco – 65 % genanvendt polyester, 35 % økologisk bomuld
Vægt
Vægt:
560 gram
Varenummer:40140
FRAGT fra 19,
-FRI FRAGT over 499,-
30 dages
returret
1-2 dages levering*
Hold dig opdateret på nyheder, events og særlige tilbud i Friluftsland,
og lad dig inspirere af turfortællinger fra hele verden!