The North Face Womens Dryzzle Futurelight Jacket

Let og alsidig skaljakke til kvinder. Udstyret med åndbar Futurelight-membran, der sørger for at holde dig tør fra inderst til yderst. Slim-fit pasformen gør jakken anvendelig til såvel hverdag som på tur.
Fra 1.899,00 kr.
Fra 949,00
Beskrivelse
The North Face Womens Dryzzle Futurelight Jacket er et godt eksempel på en virkelig vellykket all-round skaljakke med alle de nødvendige detaljer på plads. Samtidig får du en af markedets absolut bedste membraner er med i pakken, så du kan holde dig tør og komfortabel til både hverdag og på turene i skoven - tilmed til en skarp pris!

Jakken har en let og fleksibel trelags-konstruktion med den åndbare FUTURELIGHT-membran, der giver pålidelig vandtæthed, når regnen siler ned. Tilmed behøver du nærmest aldrig at tage jakken af og på for at regulere temperaturen takket være den gode åndbarhed. En klar fordel, hvis intensiteten stiger, temperaturen falder eller vinden tager lidt ekstra fat.

The North Face Womens Dryzzle Futurelight Jacket er ganske enkelt en utroligt vellykket og alsidig regn-/skaljakke med fuldt justerbar hætte, håndlommer med lynlås, tapede syninger og en inderlomme, der fungerer som praktisk pakpose, når skaljakken opbevares i rygsækken.

The North Face FUTURELIGHT-produkterne er også et miljørigtigt valg. Selve membranen indeholder ikke skadelige stoffer som f.eks. PTFE, yderstofferne er i høj grad fremstillet af genbrugsmaterialer og DWR-behandlingen er uden flourstoffer og holder ekstra længe.

Detaljer
Detaljer
2 håndlommer med lynlås
Fuldt justerbar hætte
Inderlomme
Indsnøring ved hoften
PFC-fri, vandafvisende DWR-behandling
Vandtæt konstruktion med tapede syninger
Vandtæt lynlås
Velcrojustering i ærmeafslutningerne
Materialer
75D 133 g/m2 FUTURELIGHT™ - 76,5 % genanvendt polyester, 23,5 % genanvendt nylon; Håndlommer: 75D 65 g/m2 100 % polyester
Vægt
Vægt:
387
Varenummer:41859
FRAGT fra 19,
-FRI FRAGT over 499,-
30 dages
returret
1-2 dages levering*
Hold dig opdateret på nyheder, events og særlige tilbud i Friluftsland,
og lad dig inspirere af turfortællinger fra hele verden!