Darn Tough Womens Luna Micro Crew MW Cushion
30%

Darn Tough Womens Luna Micro Crew MW Cushion

Lette, slidstærke og ultra-komfortable vandresokker med let polstring og flade sømme, der ikke generer under støvlen. Oplagt til brug i sommerhalvåret og i varmere klimaer.
239,00 kr.
167,00 kr.
Farve: Grå (LIGHT GRAY)
Størrelse
Beskrivelse
Lette, slidstærke og ultra-komfortable vandresokker med let polstring og flade sømme, der ikke generer under støvlen. Oplagt til brug i sommerhalvåret og i varmere klimaer.
 
Darn Tough Women's Luna Micro Crew Midweight er fremstillet i en blanding af merinould, nylon og elastan, der tilsammen giver en meget veludført vandresok. Den bløde merinould bidrager med høj komfort, fugtabsorberende og temperaturregulerende egenskaber og en naturlig lugtresistens, der gør sokkerne holder sig friske i længere tid på de lange vandreture, mens kombinationen af nylon og elastan sørger for en god pasform og ekstra slidstyrke.
 
Netop slidstyrken har været amerikanske Darn Toughs varemærke siden virksomheden blev grundlagt i 1978. Virksomheden benytter en 'fine gauge'-strikkemetode, der går ud på at strikke det tynde, højkvalitets-merinould med små nåle og en masse ultra-fine sting på specielle maskiner, der giver en meget fin og stærk tråd uden at skabe unødvendig fylde eller generende sømme. Sokkerne er derefter forstærket på både yder- og inderside med nylon og elastan. Dertil bidrager over 3 generationers know-how også til det gode håndværk og den stolthed, som Darn Tough lægger i sine produkter.
 
Et par veludførte og yderst slidstærke vandresokker med en let polstring, der gør sokkerne særligt oplagte til sommerhalvåret og vandring i varmere klimaer. Her vil de blive dine trofaste følgesvende på mange eventyr fremadrettet.
Detaljer
Detaljer
Fine Gauge Knit - strikkemetode, der giver ekstra slidstyrke og flade sømme, som ikke generer
Let polstring
Perfomance Fit - tætsiddende pasform, der modvirker vabler og holder sin plads på foden
Temperaturregulerende og fugtabsorberende egenskaber
Materialer
Materiale
Merinould/kunststof
60% merinould, 38% nylon, 2% elastane
Varenummer:43017
FRAGT fra 19,
-FRI FRAGT over 499,-
30 dages
returret
1-2 dages levering*
Hold dig opdateret på nyheder, events og særlige tilbud i Friluftsland,
og lad dig inspirere af turfortællinger fra hele verden!