Darn Tough Womenss Light Hiker 1/4 Lightweight Cushion

Darn Tough Womenss Light Hiker 1/4 Lightweight Cushion

Lækre, korte sokker i en blanding af merinould, nylon og elastan. Lette, slidstærke og ultra komfortable. Perfekt til brug i varmt vejr med vandresko eller trailrunners.
199,00 kr.
Farve: Grå (SLATE)
Beskrivelse
Lækre, korte sokker i en blanding af merinould, nylon og elastan. Lette, slidstærke og ultra komfortable. Perfekt til brug i varmt vejr med vandresko eller trailrunners.

Darn Tough Womenss Light Hiker 1/4 Lightweight Cushion er et par lette vandresokker med kort skaft, der er oplagte til sommervandring. Sokkerne er fremstillet i en lækker blanding af merinould, nylon og elastan, der tilsammen giver en meget veludført vandresok. Merinould sørger for høj komfort med sine fugtabsorberende og temperaturregulerende egenskaber. Merinouldens lugtresistente egenskaber, holder ydermere sokkerne friske i længere tid på de lange vandreture, mens kombinationen af nylon og elastan sørger for en god pasform og ekstra slidstyrke.
 
Netop slidstyrken har været amerikanske Darn Toughs varemærke siden virksomheden blev grundlagt i 1978. Virksomheden benytter en 'fine gauge'-strikkemetode, der går ud på at strikke det tynde, højkvalitets-merinould med små nåle og en masse ultra-fine sting på specielle maskiner, der giver en meget fin og stærk tråd uden at skabe unødvendig fylde eller generende sømme. Sokkerne er derefter forstærket på både yder- og inderside med nylon og elastan. Dertil bidrager over 3 generationers know-how også til det gode håndværk og den stolthed, som Darn Tough lægger i sine produkter.

Et par veludførte og yderst slidstærke vandresokker med en let polstring, der gør sokkerne særligt oplagte til sommerhalvåret og vandring i varmere klimaer. Her vil de blive dine trofaste følgesvende på mange eventyr fremadrettet.
 
Detaljer
Detaljer
Fine Gauge Knit - strikkemetode, der giver ekstra slidstyrke og flade sømme, som ikke generer
Perfomance Fit - tætsiddende pasform, der modvirker vabler og holder sin plads på foden
Temperaturregulerende og fugtabsorberende egenskaber
Materialer
52% nylon, 44% merinould, 4% elastane
Varenummer:43015
FRAGT fra 19,
-FRI FRAGT over 499,-
30 dages
returret
1-2 dages levering*
Del dine billeder med @friluftsland
Tag #friluftsland eller #godtudstyrbedreoplevelser, og vær med til at inspirere det gode friluftsliv. Inspirér og lad dig inspirere,
fra en unik oplevelse til en anden