La Sportiva Mens Aragon

La Sportiva Mens Aragon

Komfortabel og alsidig klatresko, der vil være oplagt til nye klatrere, eller erfarne klatrere, der prioriterer komfort højt.
1.099,00 kr.
Farve: Grå (CLAY/JASMINE GREEN)
Beskrivelse

Komfortabel og alsidig klatresko, der vil være oplagt til nye klatrere, eller erfarne klatrere der prioriterer komfort højt.

La Sportiva Mens Aragon er de legendariske italienske klatreskospecialisters bud på en lækker sko, der vil være oplagt som din første klatresko. En flad, profil og en blød overdel i ruskind med to velcrospænder sikrer at skoen sidder godt og komfortabelt på foden.

En 1,1 mm LaspoFlex-mellemsål giver god støtte til foden og sikrer stabilitet på små kanter og fremspring, mens 4 mm FriXion Black giver god friktion på store overflader.

Aragon er skabt med særligt fokus på komfort, og vil gøre det godt både indendørs og udendørs. Det gør den til et godt valg for nye klatrere på udkig efter en sko der er behagelig at have på, uden at gå på kompromis med kvalitet og klatreegenskaber.

Detaljer
Detaljer
1,1 mm LaspoFlex-mellemsål
Detaljer
Flad profil
Detaljer
2 velcrospænder
Materialer
Materialer
Ruskind
Materialer
FriXion Black gummi - 4 mm
Vægt
Vægt:
220 gram
Varenummer:40216
FRAGT fra 19,
-FRI FRAGT over 499,-
30 dages
returret
1-2 dages levering*
Del dine billeder med @friluftsland
Tag #friluftsland eller #godtudstyrbedreoplevelser, og vær med til at inspirere det gode friluftsliv. Inspirér og lad dig inspirere,
fra en unik oplevelse til en anden