Scarpa Mens Veloce

Blød, komfortabel og lettere aggressiv allround-klatresko, der giver god føling på stejle ruter og boulderproblemer.  
1.249,00 kr.
Farve: Sort (BLACK/YELLOW)
Beskrivelse

Blød, komfortabel og lettere aggressiv allround-klatresko, der giver god føling på stejle ruter og boulderproblemer. Udviklet for at give nye klatrere et mere teknisk alternativ til de flade, stive begyndersko, men vil også være et godt valg for mere erfarne klatrere, der leder efter en superkomfortabel performancesko til indendørs klatring.

Scarpa Veloce er på mange måder en lille revolution på klatreskomarkedet, da den gør op med den gamle sandhed, at nye klatrere er bedst tjent med en flad, støttende sko. Det var måske rigtigt dengang de fleste begyndte at klatre udendørs, eller startede med rebklatring, og typisk klatrede vertikale eller slabbede ruter i lang tid, før de gik over til de mere overhængende klatring. 

I dag starter rigtig mange med indendørs bouldering, og kommer lynhurtigt til at klatre kraftigt overhængende problemer, der kræver sensitive, let aggressive sko med god friktion. Og her kommer Scarpa Veloce ind i billedet... Skoen tager på Scarpas enorme erfaring med aggressive, sensitive "high end"-klatresko og oversætter de vigtigste principper til "entry level"-segmentet:

Veloce har en let aggressiv pasform, der giver mulighed for at bruge tæerne aktiv til at holde fast på kraftigt overhængende boulderproblemer, og overdelen er beklædt med det samme "M50"-gummi som i topmodellen Scarpa Drago. Slipperkonstruktionen med et enkelt velcrospænde er også taget direkte fra nogle af topmodellerne, og giver en god, præcis pasform. For at kompensere for den diskomfort, den aggressive facon kan give, har Scarpa lavet en ekstra rummelig tåboks. Skoen har kun så under forfoden, for at give ekstra sensibilitet og fleksibilitet, og gummiet er Scarpas eget S72, der har ekstremt høj friktion.

Scarpa Veloce er en spændende nyskabelse på klatreskomarkedet, der har potentiale til at blive et kæmpehit rundt om i klatrehallerne. Vi vil vove den påstand, at der ikke er nogen lige så begyndervenlig sko på markedet, der kan matche den på performance - ligesom der nok ikke er nogen sko med samme høje performance, der kan matche den på komfort!

Detaljer
Detaljer
Vegansk
Detaljer
4 mm ydersål
BEMÆRK: Mulighed for reforsåling - kontakt din lokale Friluftsland
DTS-spænd, der giver god kraft ud i tæerne og mulighed for at bruge resten af foden aktivt
Hybrid-slipperkonstruktion med et enkelt velcrospænde
M50-gummi omkring tåen for ekstra friktion og performance
PAF System. Innovativ hælkonstruktion, der minimerer trykket på akillessenen og forbedrer pasformen omkring hælen
S72-gummi, der giver god føling med underlaget og suveræn friktion
Vegansk
Materialer
Materialer
Overdel: Mikrofiber
Vægt
Vægt:
250 gram
Varenummer:40331
FRAGT fra 19,
-FRI FRAGT over 499,-
30 dages
returret
1-2 dages levering*
Hold dig opdateret på nyheder, events og særlige tilbud i Friluftsland,
og lad dig inspirere af turfortællinger fra hele verden!