Darn Tough Mens Light Hiker No Show LW Cushion

Ankelsokker i en blanding af merinould, nylon og elastan. Lette, slidstærke og ultra komfortable. Egner sig til vandring i varmt vejr. 
209,00 kr.
Farve: Blå (DENIM)
Beskrivelse

Ankelsokker i en blanding af merinould, nylon og elastan. Lette, slidstærke og ultra komfortable. Egner sig til vandring i varmt vejr. 

Darn Tough Mens Light Hiker No Show LW Cushion er et par vandresokker med helt kort skaft, så de ikke kan ses, når du stikker fødderne i vandreskoene eller dine trailrunners. Til gengæld er du ikke i tvivl om, at du har Darn Tough på fødderne, selvom de ikke kan ses. De er nemlig fremstillet i en lækker blanding af merinould, nylon og elastan, der tilsammen giver en meget veludført vandresok. Merinould sørger for høj komfort med sine fugtabsorberende og temperaturregulerende egenskaber. Merinouldens lugtresistente egenskaber, holder ydermere sokkerne friske i længere tid på de lange vandreture, mens kombinationen af nylon og elastan sørger for en god pasform og ekstra slidstyrke. 

Netop slidstyrken har været amerikanske Darn Toughs varemærke siden virksomheden blev grundlagt i 1978. Virksomheden benytter en 'fine gauge'-strikkemetode, der går ud på at strikke det tynde, højkvalitets-merinould med små nåle og en masse ultra-fine sting på specielle maskiner, der giver en meget fin og stærk tråd uden at skabe unødvendig fylde eller generende sømme. Sokkerne er derefter forstærket på både yder- og inderside med nylon og elastan. Dertil bidrager over 3 generationers know-how også til det gode håndværk og den stolthed, som Darn Tough lægger i sine produkter.

Et par veludførte og yderst slidstærke vandresokker med en let polstring, der gør sokkerne særligt oplagte til sommerhalvåret og vandring i varmere klimaer. Her vil de blive dine trofaste følgesvende på mange eventyr fremadrettet.

Detaljer
Detaljer
Ankelsokker - minimalt synlige, når du har sko på
Detaljer
Let polstring
Detaljer
Temperaturregulerende og fugtabsorberende egenskaber
Detaljer
Fine Gauge Knit - strikkemetode, der giver ekstra slidstyrke og flade sømme, som ikke generer
Perfomance Fit - tætsiddende pasform, der modvirker vabler og holder sin plads på foden
Materialer
Materiale
Merinould/kunststof
Materialer
56 % nylon, 41% merinould, 3 % elastan
Varenummer:41191
FRAGT fra 19,
-FRI FRAGT over 499,-
30 dages
returret
1-2 dages levering*
Hold dig opdateret på nyheder, events og særlige tilbud i Friluftsland,
og lad dig inspirere af turfortællinger fra hele verden!