Smartwool Classic Hike Full Cushion Solid Crew

Varm, blød og komfortabel vandresok med merinould. En suveræn sok, der giver god varme i køligt vejr, og ekstra polstring, hvis du går i stive støvler.
189,00 kr.
Farve: Grøn (MILITARY OLIVE)
Beskrivelse

Varm, blød og komfortabel vandresok med merinould. En suveræn sok, der giver god varme i køligt vejr, og ekstra polstring, hvis du går i stive støvler.

Smartwool Classic Hike Full Cushion Solid Crew er en ekstremt komfortabel og meget alsidig vandresok fra de amerikanske merinouldspecialister. 

Smartwools lækre merinould sørger for suveræn komfort og temperaturregulering, så dine fødder holder sig varme og tørre i en bred vifte af forhold og aktivitetsniveauer, mens nylon og elastan sørger for at slidstyrken er i top og pasformen sidder lige i skabet. Alle samlinger er holdt helt flade, så du har de bedste forudsætninger for at undgå trykzoner og vabler.

Classic Hike Full Cushion har en god, tyk polstring under forfoden og hælen, så sokken giver god aflastning til fødderne - f.eks. på lange vandredage hvor du bærer en stor rygsæk gennem krævende terræn iført stive støvler. En lækker vandresok, der også hurtigt bliver dine fødders bedste ven på kolde vinterhverdage herhjemme.

Detaljer
Detaljer
"Full cushion", der giver god polstring og varme til tunge læs og kolde dage
Helt flade sømme, så man undgår trykzoner og minimerer risikoen for vabler
Mellemhøjt skaft
Materialer
Materiale
Merinould/kunststof
Varenummer:41344
FRAGT fra 19,
-FRI FRAGT over 499,-
30 dages
returret
1-2 dages levering*
Hold dig opdateret på nyheder, events og særlige tilbud i Friluftsland,
og lad dig inspirere af turfortællinger fra hele verden!