Smartwool Mens Performance Hike Light Cushion Crew

Komfortabel og teknisk avanceret vandresok med merinould. En suveræn sok til krævende ture, der giver optimal temperaturregulering i både koldt og varmt vejr og sidder fantastisk på foden.
199,00 kr.
Farve
Størrelse
Beskrivelse

Komfortabel og teknisk avanceret vandresok med merinould. En suveræn sok til krævende ture, der giver optimal temperaturregulering i både koldt og varmt vejr og sidder fantastisk på foden.

Smartwool Performance Hike Light Cushion Crew er en af de mest avancerede sokker i de amerikanske merinouldspecialisters imponerende sortiment. 

Smartwools lækre merinould sørger for suveræn komfort og temperaturregulering, så dine fødder holder sig tørre og komfortable i en bred vifte af forhold og aktivitetsniveauer, mens nylon og elastan sørger for at slidstyrken er i top og pasformen sidder lige i skabet. Sokken er i Smartwools patenterede Indestructawool-konstruktion og med deres mest avancerede pasform, 4 Degree Elite Fit, så du er sikker på optimal performance. Alle samlinger er selvfølgelig holdt helt flade, så du har de bedste forudsætninger for at undgå trykzoner og vabler.

Performance Hike Light Cushion har en let polstring polstring under forfoden og hælen, så sokken giver aflastning til fødderne på lange vandredage i afvekslende terræn. Mesh-zoner på oversiden af foden sørger samtidig for optimale temperaturregulering og åndbarhed, hvilket gør at sokken også er velegnet til varmt vejr. En vandresok i topklasse til kræsne friluftsfolk.

Detaljer
Detaljer
"4 Degree elite fit" sikrer optimal pasform og støtte til foden
"Light cushion" – tynd og luftig over vrist og ankler og let polstring under hæl og forfod
Helt flade sømme, så man undgår trykzoner og minimerer risikoen for vabler
Indestructawool – Smartwools avancerede uld/nylon-blanding til sokker, der øger slidstyrken uden at mindske komforten
Mellemhøjt skaft
Materialer
Materiale
Merinould/kunststof
Varenummer:41341
FRAGT fra 19,
-FRI FRAGT over 499,-
30 dages
returret
1-2 dages levering*
Hold dig opdateret på nyheder, events og særlige tilbud i Friluftsland,
og lad dig inspirere af turfortællinger fra hele verden!