Meindl Mens Borneo 2 MFS
30%

Meindl Mens Borneo 2 MFS

Fantastisk komfortabel og alsidig vandrestøvle, der både klarer Kilimanjaro-turen, alpernes kuperede stier og det varme trek i junglen.
2.299,00 kr.
1.609,00 kr.
Farve: Brun (BROWN/NOUGAT)
Beskrivelse
Borneo er Meindl’s mest populære vandrestøvle, og ikke uden grund. Den elegante støvle er kendt for sin fantastiske komfort og en alsidighed, der betyder, at den både klarer Kilimanjaro-turen, alpernes kuperede stier og det varme trek i junglen.

Meindl Mens Borneo 2 MFS er udført i olieret nubuck-læder, og har en god bred ‘nordeuropæisk’ læst. En blød mellemsål, fibersvang og Vario-Fix sikrer, at støvlen sidder perfekt om din fod, mens foret af lækkert silkeblødt handskeskind giver umatchet komfort.

Støvlen har MFS (Memory-Foam-System), der består af specielt udviklet skum, der bliver brugt som padding omkring anklen. Varme fra foden blødgør skummet, og dette vil ”sætte sig” de steder, hvor der er plads rundt om foden. Resultatet bliver en støvle, der passer perfekt til netop din fod. Desuden har støvlen Air-Active system, der ventilerer dine fødder, og en skridsikker og solid Vibram-sål.

På Meindl’s stivheds-skala kategoriseres Borneo som B, og støvlen gør sig derfor særlig godt i lettere kuperet terræn med let til mellemtung oppakning. Skal du vandre i varmt klima, er Borneo også en sikker vinder pga. læderforet og den gode ventilering.
Varenummer:41914
FRAGT fra 19,
-FRI FRAGT over 499,-
30 dages
returret
1-2 dages levering*
Hold dig opdateret på nyheder, events og særlige tilbud i Friluftsland,
og lad dig inspirere af turfortællinger fra hele verden!