Scarpa Womens R-evo
25%

Scarpa Womens R-evo

Kvindevandrestøvle med en imponerende god balance mellem letvægt og komfort Vs støtte og slidstyrke. Viva la R-evolution!
2.099,00 kr.
1.574,00 kr.
Farve: Grå (TITANIUM/GREEN BLUE)
Størrelse
Beskrivelse

Kvindevandrestøvle med en imponerende god balance mellem letvægt og komfort Vs støtte og slidstyrke. Viva la R-evolution!

Fantastisk støvle hvor man vitterligt får i både pose og sæk. Ruskindsoverdelen byder på god slidstyrke, men er blød nok til at de fleste uden videre kan hoppe i støvlerne og traske derudad. Ingen lange tilgåningsperioder her! Snuden er godt forstærket med en TPU kappe, der snupper de værste knubs, mens Vibramsålen byder på masser af hold i svært terræn. Den vandtætte/åndbare GORE-TEX membran klarer sumpede områder og regnvejr, og det høje skaft beskytter anklerne godt. Pløsen er udført i det bløde og strækbare Schoeller S-TECH , så irriterende folder undgås, og åndbarheden optimeres. Pasformen er naturligvis tilpasset den kvindelige fod. Scarpa Womens R-evo(lution) GTX er velegnet til de lange trekkingture i Nepal, turen op på Kilimanjaro, weekendture med telt og oppakning, hytte til hytte i Alperne eller Norge, osv. Her er faktisk tale om en vaskeægte all-round støvle, der kan klare det meste, bortset fra de længste ture med tunge rygsække.

Detaljer
Detaljer
GORE-TEX Performance Comfort membran
PU-mellemsål, der giver en god balance mellem støtte og komfort
Scarpa SOCK-FIT
Snørehægter af metal
TPU-forstærket tåkappe
Vibram gummiydersål
Materialer
Materialer
Vandafvisende ruskind, 1,6 - 1,8 mm
Schoeller S-TECH softshell
Vægt
Vægt:
1320 gram
Varenummer:39111
FRAGT fra 19,
-FRI FRAGT over 499,-
30 dages
returret
1-2 dages levering*
Del dine billeder med @friluftsland
Tag #friluftsland eller #godtudstyrbedreoplevelser, og vær med til at inspirere det gode friluftsliv. Inspirér og lad dig inspirere,
fra en unik oplevelse til en anden