Scarpa Womens ZG Lite GTX

Let, men velkonstrueret, vandrestøvle til kvinder der er til lettere ture i fjeldet, aktive jordomrejser eller skal overleve det danske vinterhalvår.
1.999,00 kr.
Farve: Grå (DARK GRAY/LAGOON)
Størrelse
Beskrivelse

Let, men velkonstrueret, vandrestøvle til kvinder der er til lettere ture i fjeldet, aktive jordomrejser eller skal overleve det danske vinterhalvår.

Støvlen er den letteste i Scarpas ZG (Zero Gravity) serie og man får da også følelsen af, næsten ikke at have vandrestøvler på fødderne. Komfortmæssigt, er vi mere ovre i sneaker-land, men så holder lighederne med en gummisko også op. Scarpa Womens ZG Lite GTX byder nemlig på et højt, støttende skaft, en god slidstærk ydersål og ordentlig beskyttelse til fødderne. God stødabsorbering sikres via en PU mellemsål, som samtidig er fast nok, til at yde god støtte og meget lang levetid. Pasformen er tilpasset den kvindelige fod, og er ganske enkelt fantastisk! Her mærkes  Scarpas hundredeår-lange erfaring med læste og pasforme.

På visse letvægtstøvler er der sparet lidt på detaljerne - f.eks. snørelåsen over vristen, der muliggør forskelligt snøretryk om hhv. fod og skaft. En lille, men vigtig detalje, når der skal gås ned ad bakke i lang tid eller man vil have en lidt løsere ankelstøtte nu og da.

Tilgåningstiden er nærmest ikke-eksisterende, pga. den relativt bløde ruskind/mesh overdel, så det er bare på med et par gode merinouldsokker og så ud på stierne og nyde udsigterne.

Detaljer
Detaljer
Gummiforstærkning i hæl og snude
Metalsnørehuller
PU-mellemsål, der giver en god balance mellem støtte og komfort
Snørehægter af metal
Snøresystem, der "låser" over vristen, så man kan variere hvor tæt støvlen sidder hhv. på foden og omkring anklen
Stødabsorberende "ActivImpact"-teknologi i sålen
Vandtæt konstruktion med GORE-TEX-membran
Vibram gummiydersål
Vibram XS Trek-ydersål
Materialer
Materialer
Meshnylon
GORE-TEX-membran
Ruskind
Vægt
Vægt:
1020 gram
Varenummer:40332
FRAGT fra 19,
-FRI FRAGT over 499,-
30 dages
returret
1-2 dages levering*
Hold dig opdateret på nyheder, events og særlige tilbud i Friluftsland,
og lad dig inspirere af turfortællinger fra hele verden!