Fjällräven Mens Barents Pro Winter Trousers

Isoleret udgave af de populære Barents Pro Trousers. Et par lækre bukser til al slags friluftsliv i den kolde halvdel af året.
1.899,00 kr.
Farve
Beskrivelse

Isoleret udgave af de populære Barents Pro Trousers. Et par lækre bukser til al slags friluftsliv i den kolde halvdel af året.

Fjällräven Mens Barents Pro Winter Trousers er vinterversionen af Barents Pro Trousers, der med god grund er blandt Fjällrävens mest populære bukser. Det klassiske Fjällräven-design med en god, formsyet pasform og masser af lommer, giver bevægelsesfrihed og funktionalitet, og G-1000 Eco giver beskyttelse mod vind og vejr. Bukserne er forstærket på knæ og bag, og der er lommer til knæpuder, hvilket er perfekt, hvis du sidder meget på knæ og arbejde - f.eks. når der skal startes bål en kold vinterdag.

Vinterudgaven er isoleret med et blødt og komfortabelt "high loft mesh", der giver god varme og sørger for svedtransport og temperaturregulering. Det gør dem til et godt valg til alt fra en råkold eftermiddag i skoven til en fjeldskitur midt på vinteren.

Bukserne kommer med rå benlængde, så du selv kan lægge dem op i præcis den længde, der passer dig. Det giver også mulighed for at holde benafslutningen så "ren" og enkel som muligt, hvis du alligevel bruger gaiters ud over dine bukser - hvilket især giver god mening på vintertur.

Detaljer
Detaljer
2 håndlommer
Forstærkninger bagpå
Forstærkninger på knæene
Kortlomme på låret
Lomme til multitool
Lommer til knæbeskyttere
Middel talje
Rå benlængde
Store lommer på benene
Materialer
Materialer
G-1000 Original – 65 % polyester, 35 % bomuld
Materialer
High Loft Mesh - 100 % polyester
Vægt
Vægt:
860 gram
Varenummer:40153
FRAGT fra 19,
-FRI FRAGT over 499,-
30 dages
returret
1-2 dages levering*
Hold dig opdateret på nyheder, events og særlige tilbud i Friluftsland,
og lad dig inspirere af turfortællinger fra hele verden!