Gummistøvler

Lad regnvejret komme an med et par lækre gummistøvler til mænd, der holder fødderne tørre. Brug gummistøvlerne i haven, på gåtur med hunden eller til den mudrede festival-tur. Vi har både kortskaftede herre gummistøvler og gummistøvler med længere skaft, der beskytter optimalt mod regn og mudder.
Gummistøvler
Lad regnvejret komme an med et par lækre gummistøvler til mænd, der holder fødderne tørre. Brug gummistøvlerne i haven, på gåtur med hunden eller til den mudrede festival-tur. Vi har både kortskaftede herre gummistøvler og gummistøvler med længere skaft, der beskytter optimalt mod regn og mudder.
## Gummistøvler året rundt

I Danmark er det stort set sæson for gummistøvler hele året rundt. Det praktiske stykke fodtøj kan nemlig både bruges i regnvejr, til havearbejdet eller den hurtige gåtur med hunden, hvor gummistøvlerne er nemme og hurtige at tage af og på.  
 
Her hos Friluftsland finder du et udvalg af lave gummistøvler til mænd, hvis du foretrækker en kortskaftet gummistøvle. Du finder også herre gummistøvler med længere skaft, hvis du bevæger dig rundt i lidt dybere mudderpøle eller blot foretrækker lange frem for korte gummistøvler. Uanset hvad, kan vores herre gummistøvler både bruges til hverdag- og fritidsbrug takket være de forskellige modeller, der passer til enhver stil.  
Praktiske herre gummistøvler  
 
Udover at være et praktisk stykke fodtøj, er et par gode herre gummistøvler næsten bare uundværlige her i regnfulde Danmark. Med varme uldsokker kan vores gummistøvler til mænd oven i købet bruges i de køligere måneder, så husk at købe dine gummistøvler med plads til tykke strømper, hvis du regner med at bruge dem i efterårs- og vinterhalvåret.  
 
Måske er du også bare ude efter et par gode gummistøvler til festivalsæsonen - nogle du faktisk kan stole på!  I så fald har vi i Friluftsland et udvalg af moderigtige gummistøvler, der beskytter mod mudder og støv, når du hopper med til musikken foran Orange Scene.  
 
De lave herre gummistøvler med kort skaft er især populære til sommerbrug, mens de lange gummistøvler til gengæld egner sig bedre, når der er tale om virkelig strid regn eller dyb mudder.

##  
Tretorn gummistøvler til mænd

Tretorn er kendt for deres gummistøvler, så du finder naturligvis Tretorn herre gummistøvler her hos Friluftsland. De laver nemlig både praktiske og smarte gummistøvler samt lange og korte gummistøvler til mænd.  
 
Tretorn har da også mange år på bagen, så der er ikke noget at sige til, at de efterhånden er ret specialiserede i det, de laver. Det svenske firma blev grundlagt i Helsingborg helt tilbage i 1891 og startede allerede med at producere gummistøvler i 1903. Faktisk startede Tretorn som en gummifabrik, hvilket siger noget om, at de har specialiseret sig i gummistøvler i mange år. Vores Tretorn herre gummistøvler er derfor et oplagt, funktionelt og samtidig stilfuldt valg til det våde vejr her i Danmark.  
 
Mange af Tretorn gummistøvlerne er desuden lavet i PVC-fri naturgummi, så du også kan vælge gummistøvler med god samvittighed og helt uden skadelige stoffer.

##  
Pleje af gummistøvler

Nogle tror fejlagtigt, at gummistøvler ikke har behov for pleje. Men faktisk er det en god idé at pleje gummistøvlerne, så der ikke opstår revner og sprækker i gummiet. Hos Friluftsland kan du købe plejemiddel til gummistøvler, så du nemt får dem til at holde længere og se pæne ud. Der er nemlig ikke noget værre end utætte gummistøvler.  
 
Se også artiklen fra Tænk om pleje af gummistøvler.