null
Hovedmenu
Produkter
Sovegrej
Diverse sovegrej
Hovedmenu
Produkter
Sovegrej
Hængekøjer
Hovedmenu
Produkter
Rygsække
Store rygsække > 40L
Hovedmenu
Produkter
Rygsække
Store tasker
Hovedmenu
Produkter
Mad-drikke
Kogegrej
Hovedmenu
Produkter
Mad-drikke
Mad over bål
Hovedmenu
Produkter
Udstyr
Briller
Hovedmenu
Produkter
Udstyr
Navigation
Hovedmenu
Produkter
Udstyr
Reparationsgrej
Hovedmenu
Produkter
Udstyr
Knive og værktøjer
Hovedmenu
Produkter
Udstyr
Diverse udstyr
Hovedmenu
Produkter
Klatregrej
Klatreudstyr
Hovedmenu
Produkter
Klatregrej
Sikringer
Hovedmenu
Produkter
Klatregrej
Reb og slynger
Hovedmenu
Produkter
Klatregrej
Tilbehør, klatring
Hovedmenu
Produkter
Klatregrej
Is og alpin
Hovedmenu
Produkter
Klatregrej
Fodtøj til klatring
Webshop Søg Butikker
0
Kurv
Butikker
NYHEDER: Se efterårsnyhederne her!
 • GRATIS FRAGT: Afhent i butik eller via GLS/Postnord fra 299,-

  GRATIS FRAGT: Afhent i butik eller via GLS/Postnord fra 299,-

  LEVERING: Kun 1-2 dage på lagervarer

  RETURNERING: Altid 30 dage, uden bøvl

 • Gavekort
 • Telefon Kundeservice

  Vores kundeservice har åbent: Man-fre 10:00 - 18:00

  Telefon: 33 14 51 50. E-mail: kundeservice@friluftsland.dk

  Mere kundeservice
 • Butikker Butikker
 • NYHEDER: Se de nye, spændende varer!
  arrow img

  Tjek også vores tilbud i webshoppen! Brug vores filtre til at finde lige det der passer dig.

  > Se alle tilbud

DK / NO / GL
 
Filtrering
Køn
Pris
Tilvalg
Størrelse
Se flere
Farve
Mærke
Ryd filter Vis resultater

Handsker & luffer til mænd

Handsker & luffer til mænd

Filter (43)
Sortering
 • Pris - stigende
 • Pris - faldende
 • Varemærke - A-Å
 • Varemærke - Å-A
Køn
Pris
Tilvalg
Størrelse
Se flere
Farve
Se flere
Mærke
Se flere
Ryd filtre

Stort udvalg af handsker til mænd

Et par gode handsker er helt essentielt for at kunne holde varmen til hverdag og på tur. Derfor finder du hos Friluftsland et bredt udvalg af luffer, vanter og handsker til mænd fra kendte mærker som Outdoor Research, The North Face og Hestra, som netop er specialiserede i at lave handsker. 

Vi har handsker til mange formål - både hverdag og fritid - alt efter, hvad handskerne skal bruges til. Derfor finder du alt fra tynde handsker, uldhandsker, vandtætte handsker, pæne læderhandsker og vinterhandsker til herrer hos os. Vi har naturligvis også handsker og skindhandsker til damer.


Vinterhandsker og skihandsker

Til vinterferien på ski eller til de alpine vintereventyr finder du et udvalg af skihandsker og vinterhandsker, der holder dig varm om hænderne og sikrer et godt greb om skistavene, når du suser ned ad pisten eller glider afsted på langrend i de norske fjelde. 

Til vinterens alpine oplevelser kan det også være en fordel at vælge et par vandtætte handsker, som beskytter mod sne og regn. Det kan være et par handsker med GORE-TEX eller en anden vandtæt membran, der gør vinterturen til en varm og tør oplevelse. Det er nemlig essentielt at holde hænderne varme med et par gode handsker, vanter eller luffer, da de ligesom hoved, hals og fødder er nogle af de udsatte steder på kroppen, når de kommer til kulde. I blogindlægget her, kan du læse mere om, hvordan du holder hoved, hals og hænder varme.


Vandtætte handsker til cykelturen

Et par vind- og vandtætte handsker kan også være gode at bruge til den daglige cykeltur til og fra arbejde, når vejret er koldt og vådt. Eller til mountainbiketuren, hvor der er behov for en handske, der sikrer varme fingre, uden at hænderne bliver overophedet, når sveden melder sig på panden. 

Udover cykelhandsker finder du også handsker til træning. Det kan være nødvendigt på vinterløbeturen eller andre former for udendørs træning.

Handsker til mellemsæsonerne og den milde vinter

Vi har vanter og luffer til vinterens hårde kulde, men også handsker til mellemsæsonen, hvor et par tynde, varme handsker beskytter mod de kølige forårs- og efterårstemperaturer. Her vil et par læderhandsker eller uldhandsker også være optimale, og med et par tynde uldhandsker har du både et par handsker til mellemsæsonerne og en inderhandske, når der er behov for ekstra varme og komfort under vinterhandskerne. 

Tynde handsker til vandreturen

Et par mellemtynde eller tynde handsker egner sig også godt til vandreturen eller andre friluftsaktiviteter, hvor det godt kan gå hen og blive køligt. Selv på sommerens vandreferier til fjeld og i Sydeuropas alper, kan det gå hen og blive nødvendigt med handsker eller vanter, når højdemeterne tilbagelægges eller uvejret raser. 

Mange af vores handsker er desuden udstyret med touch screen kompatible fingerspidser. Handsker til touch screen gør det nemt at håndtere sms’er og opkald uden at få kolde hænder. Derfor finder du også et udvalg af touch screen handsker her hos Friluftsland.

Tilmeld dig Friluftslands nyhedsmail, hvor du får gode tilbud, nyheder, guides og tips om varer inden for vores sortiment og om friluftsliv og rejser generelt.

TilmeldDu giver ved tilmelding samtykke til, at vi kan behandle dine personoplysninger (e-mail adresse), så vi kan sende dig nyhedsmails.
Du kan selvfølgelig til enhver tid framelde dig. Læs mere om vores persondatapolitik her.