Handsker & luffer

Hold hænderne varme med vanter, luffer og handsker til mænd. Varme hænder er nemlig helt essentielt for at kunne opholde sig udendørs med et smil på læben, selv når kulden tager fat. Find læderhandsker, skihandsker og uldhandsker til hverdag og fritid her på siden.
Handsker & luffer
Hold hænderne varme med vanter, luffer og handsker til mænd. Varme hænder er nemlig helt essentielt for at kunne opholde sig udendørs med et smil på læben, selv når kulden tager fat. Find læderhandsker, skihandsker og uldhandsker til hverdag og fritid her på siden.
899,00 kr.
Fås i 2 farver
599,00 kr.
Fås i 2 farver
## Stort udvalg af handsker til mænd

Et par gode handsker er helt essentielt for at kunne holde varmen til hverdag og på tur. Derfor finder du hos Friluftsland et bredt udvalg af luffer, vanter og handsker til mænd fra kendte mærker som Outdoor Research, The North Face og [Hestra](https://en-dk.hestragloves.com/), som netop er specialiserede i at lave handsker.

Vi har handsker til mange formål - både hverdag og fritid - alt efter, hvad handskerne skal bruges til. Derfor finder du alt fra tynde handsker, uldhandsker, vandtætte handsker, pæne læderhandsker og vinterhandsker til herrer hos os. Vi har naturligvis også [handsker og skindhandsker til damer](https://www.friluftsland.dk/dame/ha...).

## Vinterhandsker og skihandsker

Til vinterferien på ski eller til de alpine vintereventyr finder du et udvalg af skihandsker og vinterhandsker, der holder dig varm om hænderne og sikrer et godt greb om skistavene, når du suser ned ad pisten eller glider afsted på langrend i de norske fjelde.

Til vinterens alpine oplevelser kan det også være en fordel at vælge et par vandtætte handsker, som beskytter mod sne og regn. Det kan være et par handsker med GORE-TEX eller en anden vandtæt membran, der gør vinterturen til en varm og tør oplevelse. Det er nemlig essentielt at holde hænderne varme med et par gode handsker, vanter eller luffer, da de ligesom hoved, hals og fødder er nogle af de udsatte steder på kroppen, når de kommer til kulde. [I blogindlægget her,](https://www.friluftsland.dk/blog/de...) kan du læse mere om, hvordan du holder hoved, hals og hænder varme.

## Vandtætte handsker til cykelturen

Et par vind- og vandtætte handsker kan også være gode at bruge til den daglige cykeltur til og fra arbejde, når vejret er koldt og vådt. Eller til mountainbiketuren, hvor der er behov for en handske, der sikrer varme fingre, uden at hænderne bliver overophedet, når sveden melder sig på panden.

Udover cykelhandsker finder du også handsker til træning. Det kan være nødvendigt på vinterløbeturen eller andre former for udendørs træning.

## Handsker til mellemsæsonerne og den milde vinter

Vi har vanter og luffer til vinterens hårde kulde, men også handsker til mellemsæsonen, hvor et par tynde, varme handsker beskytter mod de kølige forårs- og efterårstemperaturer. Her vil et par læderhandsker eller uldhandsker også være optimale, og med et par tynde uldhandsker har du både et par handsker til mellemsæsonerne og en inderhandske, når der er behov for ekstra varme og komfort under vinterhandskerne.

## Tynde handsker til vandreturen

Et par mellemtynde eller tynde handsker egner sig også godt til vandreturen eller andre friluftsaktiviteter, hvor det godt kan gå hen og blive køligt. Selv på sommerens vandreferier til fjeld og i Sydeuropas alper, kan det gå hen og blive nødvendigt med handsker eller vanter, når højdemeterne tilbagelægges eller uvejret raser.

Mange af vores handsker er desuden udstyret med touch screen kompatible fingerspidser. Handsker til touch screen gør det nemt at håndtere sms’er og opkald uden at få kolde hænder. Derfor finder du også et udvalg af touch screen handsker her hos Friluftsland.