Keen Mens Newport H2

Keen Mens Newport H2

Stærk, kraftig og velsiddende sportssandal med solid tåkappe, der beskytter tæerne. Perfekt til aktiv brug i varmt vejr.
999,00 kr.
799,00 kr.
Farve: Blå (NAVY/MEDIUM GREY)
Beskrivelse

Stærk, kraftig og velsiddende sportssandal med solid tåkappe, der beskytter tæerne. Perfekt til aktiv brug i varmt vejr.

Drømmer du om at køre kampvogn og cabriolet samtidigt!? Jamen med Keen Men's Newport H2 er det muligt! Sandalen er virkelig solid som en kampvogn, men luftig som en cabriolet - ideel til dig der sætter store krav til dit fodtøj og samtidigt vil have luft til fødderne. Det hurtigttørrende polyester-ydermateriale og muligheden for en tæt pasform, gør sandalen ekstra god til aktiviteter hvor man ofte vader rundt i vand. Den behagelige EVA-sål er stivet af med en TPU plast-indsats, som giver beskyttelse og støtte på de lange dage. Den kraftige tåkappe beskytter tæerne godt, giver mulighed for lidt flere aktiviteter, som normalt er vanskeligt med mere åbne sandaler.

Newport H2 er en komfortabel og alsidig sandal, der er skabt til eventyr i varmt vejr - uanset om det er gennem Amazonas, på stranden, i skoven eller på vandrestier i Sydeuropa.

Detaljer
Detaljer
EVA mellemsål, der sikrer god stabilitet, støtte samt støddæmpning
Gummi-ydersål
Hurtigt og enkelt snøresystem med spænde
Lugthæmmende "Cleansport NXT"-behandling
TPU-plast i mellemsålen for bedre beskyttelse og støtte
Tåkappe, der beskytter tæerne
Materialer
Materialer
Polyester
Vægt
Vægt:
999 gram
Varenummer:27012
FRAGT fra 19,
-FRI FRAGT over 499,-
30 dages
returret
1-2 dages levering*
Del dine billeder med @friluftsland
Tag #friluftsland eller #godtudstyrbedreoplevelser, og vær med til at inspirere det gode friluftsliv. Inspirér og lad dig inspirere,
fra en unik oplevelse til en anden