Aclima Mens Leisurewool Reborn Woolshirt

Komfortabel skjorte fremstillet af fabriksrester fra Aclimas egen produktion. Klassisk skjortedesign med to knaplommer på brystet og lange ærmer. Topkvalitet fra Aclima.
1.599,00 kr.
Beskrivelse

Komfortabel skjorte fremstillet af fabriksrester fra Aclimas egen produktion. Klassisk skjortedesign med to knaplommer på brystet og lange ærmer. Topkvalitet fra Aclima.

Aclima Mens Leisurewool Reborn Woolshirt er en exceptionelt lækker skjorte i Aclimas Leisurewool, der består af merinould i høj kvalitet med en materialetykkelse på 160 m/g2.

Metervaren er fremstillet af uldrester fra Aclimas fabrik, der er trevlet op og spundet til ny uld - uden at farve stoffet på ny. Der er tilsat lidt nylon for at give metervaren optimal slidstyrke. Skjorten er syet med en tråd i 100 % genanvendt polyester og knapperne er lavet af kokosnøddeskaller. Det resulterer i en usædvanligt miljøvenlig skjorte, der giver god varme og føles fantastisk blød mod huden. 

Det bløde merinould giver - udover en formidabel komfort - både fugtabsorberende, temperaturregulerende og lugt-resistente egenskaber, der er sin lave vægt værd i guld. Ulden har en fantastisk evne til at transportere sved og fugt væk fra kroppen, og enten holde på eller afgive varme, afhængigt af om det er koldt eller varmt.

Merinouldens naturlige lugtresistens gør, at skjorten er oplagt til længerevarende ture, hvor man ikke nødvendigvis har adgang til tøjvask hver dag - eller hver uge - for den sags skyld.

Skjorten har to knaplommer på brystet, lange ærmer og ekstra forstærkede skuldre, der gør den velegnet til brug under en rygsæk. 

Høj kvalitet fra Aclima der kan bruges både på tur og som en stilet hverdagsskjorte.

Detaljer
Detaljer
2 brystlommer med knaplukning
Afslappet pasform
Forstærkninger på skuldrene
Knapper fremstillet af kokosnøddeskaller
Materialer
Materialer
Leisurewool Reborn - 70 genanvendt merinould, 30 % nylon
160 g/m2
Materialer
leisu
Varenummer:41162
FRAGT fra 19,
-FRI FRAGT over 499,-
30 dages
returret
1-2 dages levering*
Hold dig opdateret på nyheder, events og særlige tilbud i Friluftsland,
og lad dig inspirere af turfortællinger fra hele verden!