Aclima Mens Woven Wool Shirt

Komfortabel skjorte fremstillet i 100 % newzealandsk merinould. Klassisk skjortedesign med knaplomme på brystet og lange ærmer. Topkvalitet fra Aclima.
1.499,00 kr.
Beskrivelse

Komfortabel skjorte fremstillet i 100 % newzealandsk merinould. Klassisk skjortedesign med knaplomme på brystet og lange ærmer. Topkvalitet fra Aclima.

Aclima Mens Woven Wool Shirt er en exceptionel lækker skjorte i Aclimas Leisurewool, der består af merinould i fineste kvalitet med en materialetykkelse på 160 m/g2. Det resulterer i en skjorte, der giver god varme og føles fantastisk blød mod huden. 

Det bløde merinould giver - udover en formidabel komfort - både fugtabsorberende, temperaturregulerende og lugt-resistente egenskaber, der er sin lave vægt værd i guld. Ulden har en fantastisk evne til at binde sved og damp, og enten holde på eller transportere varmen væk fra kroppen, alt afhængigt om det er koldt eller varmt.

Merinouldens naturlig resistans overfor lugt-gener gør, at trøjen er oplagt til længerevarende ture, hvor man ikke nødvendigvis har adgang til tøjvask hver dag - eller hver uge - for den sags skyld.

Skjorten har en knaplomme på brystet, lange ærmer og ekstra forstærkede skuldre, der gør den velegnet til brug under en rygsæk. 

Høj kvalitet fra Aclima der kan bruges både på tur og som en stilet hverdagsskjorte.

Detaljer
Detaljer
Brystlomme med knaplukning
Forstærket skulderområde - reducerer slidtage fra rygsækbrug
Materialer
Materialer
160 g/m2
Leisurewool fra Aclima - 100 % newzealandsk merinould
Vægt
Vægt:
270 gram
Varenummer:39858
FRAGT fra 19,
-FRI FRAGT over 499,-
30 dages
returret
1-2 dages levering*
Hold dig opdateret på nyheder, events og særlige tilbud i Friluftsland,
og lad dig inspirere af turfortællinger fra hele verden!