Fjällräven Mens Jacket No. 68

Slidstærk friluftsjakke til helårsbrug i G-1000 Eco og G-1000 HeavyDuty. Velegnet til krævende ture under barske forhold. 
4.499,00 kr.
Beskrivelse

Slidstærk friluftsjakke til helårsbrug i G-1000 Eco og G-1000 HeavyDuty. Velegnet til krævende ture under barske forhold. 

Fjällräven Mens Jacket No. 68 er en robust friluftsjakke med gennemtænkte funktioner til krævende ture på alle årstider. På de kolde ture kan jakken bruge som en slidstærk, vind- og vandafvisende jakke udover et varmt mellemlag, mens den i de varmere måneder kan bruges med et tyndere inder- eller mellemlag, når vejret pludseligt skifter eller bliver køligt. 

Hætten kan justeres, så den sidder perfekt omkring hovedet, og en skyggekonstruktion gør, at du kan folde skyggen tilbage i to trin - afhængigt af, om du vil have maksimal vindbeskyttelse eller større udsyn fra siderne. Når den er foldet ned, danner hætten en høj krave, der varmer langt op ad hals og nakke.

Denne slidstærke friluftsjakke er også udstyret med praktiske opbevaringsmuligheder til kort, GPS, kommunikationsradio og andre vigtige ting. To skråtstillede brystlommer og to store håndlommer med knaplukning giver plads til det hele. Desuden findes der to inderlommer, hvoraf den ene er med lynlås.

For øget bevægelsesfrihed på fysisk krævende ture, er der ekstra stofkile i ærmerne og på ryggen. Forstærkninger på skuldre, ærmer og lommer for ultimativ slidstyrke. 

Detaljer
Detaljer
2 inderlommer
2 store lommer med knaplukning
Forstærkninger på skuldre, ærmer og lommer
Høj krave, der holder på varmen omkring halsen
Justerbar stormhætte
Kile i ryggen for bedre bevægelsesfrihed
Kiler i ærmerne giver bedre bevægelsesfrihed
Knapjustering i ærmeafslutningerne
To brystlommer med flaplukning
To lommer på ryggen
Materialer
Materialer
G-1000 HeavyDuty Eco – 65 % genanvendt polyester, 35 % økologisk bomuld
G-1000 Eco – 65 % genanvendt polyester, 35 % økologisk bomuld
Vægt
Vægt:
1080 gram
Varenummer:40552
FRAGT fra 19,
-FRI FRAGT over 499,-
30 dages
returret
1-2 dages levering*
Hold dig opdateret på nyheder, events og særlige tilbud i Friluftsland,
og lad dig inspirere af turfortællinger fra hele verden!