The North Face Mens Dryzzle Futurelight Jacket

Pålidelig og alsidig skaljakke til mænd. Den åndbare Futurelight-membran holder dig tør både indvendig og udvendig, mens slim-fit pasformen gør jakken oplagt til både regnfulde hverdage og når den skal med i rygsækken på tur.
Fra 1.899,00 kr.
Fra 949,00
Beskrivelse
The North Face Mens Dryzzle Futurelight Jacket er en virkelig vellykket all-round skaljakke - tilmed til en god pris! Alle de gode detaljer er på plads og en af markedets absolut bedste membraner er med i pakken, så du kan holde dig tør og komfortabel til både hverdag og på turene i skoven.

Jakken har en let og fleksibel trelags-konstruktion med den åndbare FUTURELIGHT-membran, der giver pålidelig vandtæthed. Takket være den fremragende åndbarhed behøver du nærmest aldrig tage jakken af og på for at regulere temperaturen, hvis intensiteten stiger, temperaturen falder eller vinden tager lidt ekstra fat.

The North Face Mens Dryzzle Futurelight Jacket er ganske enkelt en utroligt vellykket og alsidig regn-/skaljakke med fuldt justerbar hætte, håndlommer med lynlås, tapede syninger og en inderlomme, der fungerer som praktisk pakpose, når skaljakken opbevares i rygsækken.

The North Face FUTURELIGHT-produkterne er også et miljørigtigt valg. Selve membranen indeholder ikke skadelige stoffer som f.eks. PTFE, yderstofferne er i høj grad fremstillet af genbrugsmaterialer og DWR-behandlingen er uden flourstoffer og holder ekstra længe.


Detaljer
Detaljer
2 håndlommer med lynlås
Fuldt justerbar hætte
Inderlomme
Indsnøring ved hoften
Lomme fungerer som pakpose
PFC-fri, vandafvisende DWR-behandling
Vandtæt konstruktion med tapede syninger
Velcrojustering i ærmeafslutningerne
Materialer
Materialer
Vandtæt og åndbar Futurelight membran
75D 133 g/m2 FUTURELIGHT™ - 76,5 % genanvendt polyester, 23,5 % genanvendt nylon; Håndlommer: 75D 65 g/m2 100 % polyester
Vægt
Vægt:
433
Varenummer:41863
FRAGT fra 19,
-FRI FRAGT over 499,-
30 dages
returret
1-2 dages levering*
Hold dig opdateret på nyheder, events og særlige tilbud i Friluftsland,
og lad dig inspirere af turfortællinger fra hele verden!