Grangers Performance Wash 1l

Skånsomt vaskemiddel til teknisk outdoor-beklædning. Fjerner effektivt snavs, skidt og fedtstoffer fra ydermaterialer, membraner og fiberisolering. Bluesign-godkendt og fri for PFC-stoffer.
239,00 kr.
Beskrivelse
Godt friluftsudstyr giver effektiv beskyttelse mod vejret og optimal temperaturregulering under praktisk talt alle tænkelige vejrforhold. Men for at få det maksimale ud af din friluftsbeklædning -  og få det til at holde længst muligt - er det vigtigt at du vasker og vedligeholder det jævnligt.

Grangers Performance Wash er et skånsomt, effektivt vaskemiddel, der effektivt og skånsomt fjerner snavs, skidt og fedtstoffer fra ydermaterialer, membraner og fiberisolering. Desuden er vaskemidlet skånsomt mod den DWR-behandling, der ofte er tilført ydermaterialerne, for at beskytte mod vand og smuds.

Snavs, skidt og fedtstoffer fra kroppen kan få isolering til at klumpe sammen, nedsætte vandtætte membraners åndbarhed og tære på den lim, der er brugt i lamineringer og sømtape. Ved at vaske din friluftsbeklædning giver du den de bedste forudsætninger for at fungere optimalt år efter år - uanset om det er hardshell, softhell eller fiberisolering, der er tale om.

Detaljer
Detaljer
1000 ml
Detaljer
Bluesign-godkendt
Detaljer
Hætte kan bruges til dosering
Detaljer
PFC-fri
Varenummer:42097
FRAGT fra 19,
-FRI FRAGT over 499,-
30 dages
returret
1-2 dages levering*
Hold dig opdateret på nyheder, events og særlige tilbud i Friluftsland,
og lad dig inspirere af turfortællinger fra hele verden!