Grangers Wash + Repel Clothing 2 In 1 1l

Kombineret vask og imprægnering til sotfshell- og hardshell-materialer. Vasker tøjet rent, genskaber den vandafvisende yderside og sikrer maksimal åndbarhed. Fri for PFC-stoffer.
339,00 kr.
Beskrivelse
Grangers OPW 2in1 Wash+Repel er specielt sammensat til at rengøre og imprægnere vind- og vandafvisende beklædning i én enkelt vask. Skånsom, men effektiv rengøring kombineret med en effektiv imprægnering uden fluorocarbonstoffer forbedrer materialernes vandafvisende overflade og åndbarhed, og forlænger tøjets levetid. 2-i-1-funktionen sparer både tid, energi og vand, når skaltøjet både trænger til vask og imprægnering på samme tid.
Vask og imprægnering af vandtæt beklædning med membran er vigtigt for at få skaltøjet til at yde bedst muligt og forlænge levetiden.

Alle Grangers produkter er lavet til at fungere uden varmebehandling, men det bedste resultat opnås ved varmebehandling efter vask - f.eks. i form af tørretumbling, hvis anvisningerne i tøjet tillader det. Anbefalet til alle materialer, herunder GORE-TEX ®.

Detaljer
Detaljer
1000 ml
Detaljer
Bluesign-certificeret
Detaljer
Hætten kan bruges til dosering
Detaljer
PFC-fri
Varenummer:42099
FRAGT fra 19,
-FRI FRAGT over 499,-
30 dages
returret
1-2 dages levering*
Hold dig opdateret på nyheder, events og særlige tilbud i Friluftsland,
og lad dig inspirere af turfortællinger fra hele verden!