Med den autentiske smag af italiensk pasta, frisk spinat og cremet gorgonzola vil denne ret helt sikkert tilfredsstille mange smagsløg.
1. Åbn ved hjælp af det øverste hak på siden. 2. Fjern iltabsorberen. 3. Tilsæt varmt kogt vand (mængden af vand der skal tilsættes står på produktetiketten og den tilsvarende hjælpelinje inde i pakken. 4. Rør grundigt. 5. Luk posen og vent 9 minutter. 6. Åbn ved hjælp af det nederste hak på siden og rør igen. Nyd!
Detaljer:
- Vægt: 94 g (370 g tilberedt)
- Tilberedningstid: 9 minutter
- Ingredienser: pasta (durumhvedemel) 41 %, spinat 28 %, løg, creme fraiche, gorgonzolaost (DOP) 5 %, mandler 2 %, smør, plantebaseret bouillon (majsmel, salt, gær-ekstrakt, smagsstoffer fra naturlige vegetabilske ekstrakter og krydderier), salt, hvidløg.
- Næringsindhold pr. 100g: energi 1845kJ/440kcal, fedt 16 g, heraf mættede fedtsyrer 7,9 g, kulhydrater 52 g, heraf sukkerarter 5,5 g, protein 18 g, salt 1,7 g