LYO Five-Spice Chicken, sikke en blanding! Bambusskud, mungbønnespirer, judasøre-svampe og sojasovs kombineres med ris, saftige kyllingebryststykker og grøntsager. Før frysetørring tilberedes LYO måltider i små portioner, så de bevarer deres lækre og autentiske smag. Til de lange og udmattende dage udendørs har LYO Five-Spice Chicken den perfekte energi til at holde dig i gang. Retten kræver kun tilsætning af varmt vand og en kort ventetid, før den er klar til at spise.
1. Åbn ved hjælp af hakket over strengen. 2. Fjern iltabsorberen. 3. Tilsæt varmt kogt vand (mængden af vand der skal tilsættes står på produktetiketten og den tilsvarende hjælpelinje inde i pakken. 4. Rør grundigt. 5. Luk posen og vent 9 minutter. 6. Åbn ved hjælp af hakket under snoren og rør igen. Nyd!