Stanley Classic Lunchbox 9.4l

Stanley Classic Lunchbox 9.4l

Stanley Classic Lunchbox er den klassiske håndværker madkasse. Med sit legendariske udseende og kvalitet for du her grundlaget for en bundsolid frokost.
749,00 kr.
Farve: Grøn (HAMMERTONE GREEN)
Beskrivelse
Stanley Classic Lunchbox er den klassiske håndværker madkasse. Med sit legendariske udseende og kvalitet for du her grundlaget for en bundsolid frokost. Designet er langt fra nyt, så udover at funktionaliteten er i top, kan du også være sikker på at din nye Classic Lunchbox fra Stanley kommer til at holde i mange år.
 
Kassen er lavet i koldtvalset stål med kraftige hængsler og håndtag, så den kan holde til en hård hverdag. Med en volumen på hele 9,4 liter, har vi her at gøre med en stor madkasse, hvor der er plads til en ordentlig omgang frokost og snacks, så du ikke bliver sulten i løber af en lang dag. I låget er der plads til en termokande, f.eks. Stanley Classic 0.75 eller Stanley Adventure 1.0, så du kan være sikker på ikke at løbe tør for kaffe, det ville jo være forfærdeligt.
Varenummer:41777001
FRAGT fra 19,
-FRI FRAGT over 499,-
30 dages
returret
1-2 dages levering*
Del dine billeder med @friluftsland
Tag #friluftsland eller #godtudstyrbedreoplevelser, og vær med til at inspirere det gode friluftsliv. Inspirér og lad dig inspirere,
fra en unik oplevelse til en anden