MSR WindBurner 1.0L Pers. Stove System

Letvægtsbrænder med en nyskabende vindafskærmning der giver både lav kogetid og lavt gasforbrug. Selve brænderen i Windburner rækker ilten ind gennem en...
1.809,00 kr.
Farve: Sort (BLACK)
Beskrivelse

Letvægtsbrænder med en nyskabende vindafskærmning der giver både lav kogetid og lavt gasforbrug. Selve brænderen i Windburner rækker ilten ind gennem en dyse hvorefter den bliver blandet sammen med gassen og antændt. Dette betyder, at Windburner 1.01 Person Stove System kan dække helt af i siderne, og derved blokere vinden meget mere effektivt end andre brændere. Kombineret med en effektiv varmeudveksler under kedlen, opnår du et meget lavt forbrug af gas samt muligheden for koge vand og lave mad uden behov for læ.

MSR Windburner kommer med en 1 liters isoleret keddel, der holder indholdet varmt længere og sørger for, at du ikke brænder fingrene så nemt. Totalvægten (uden gasdåse) er på kun 432 gram og dette inkluderer brænder, kedel, låg, kop og en tre-benet stand så Windburner står sikkert på uævnt terræn. Både gasdåse og brænder kan naturligvis pakkes ned i kedlen under transport, således at hele pakken fylder minimalt i din oppakning. Det er bestemt ikke uden grund, at MSR Windburner vandt Outdoor Industry Award i 2014!

Detaljer
Detaljer
0,5 liters kop
Detaljer
1 liters kedel
Detaljer
Plastik låg.
Detaljer
Trykregulator
Detaljer
Indbygget vindskærm og varmeveksler
Vægt
Vægt:
430 gram
Varenummer:35115001
FRAGT fra 19,
-FRI FRAGT over 499,-
30 dages
returret
1-2 dages levering*
Hold dig opdateret på nyheder, events og særlige tilbud i Friluftsland,
og lad dig inspirere af turfortællinger fra hele verden!