Primus Essential Trail Kit

Super kompakt og prisstærkt alt-i-et køkkensystem til friluftsturen. Her får brænder, gryde og pande i én løsning - og alt kan let pakkes ned i gryden, hvor der endda også er plads til en 230 grams gasdåse.
639,00 kr.
Beskrivelse

Super kompakt og prisstærkt alt-i-et køkkensystem til friluftsturen. Her får brænder, gryde og pande i én løsning - og alt kan let pakkes ned i gryden, hvor der endda også er plads til en 230 grams gasdåse.

Primus Essential Trail Kit er det perfekte køkkensystem til når der skal varmes vand til den frysetørrede mad, til morgenkaffen eller til når der skal laves noget simpel varm mad på turen.

Den lette 1 liters aluminiumsgryde rummer både gasbrænder og op til en mellemstor gasdåse (medfølger dog ikke). Panden har en non-stick keramisk belægning, der gør den let at stege med og rengøre bagefter. Panden fungerer også som et låg, der kan fæstes på toppen af gryden og holde hele køkkensystemet på plads. 

Selve gasbrænderen er super nem at anvende. Grydeholderen og brænderen er smedet sammen således, at den altid er klart til brug - den skal blot monteres direkte på gasdåsen! Den brede grydeholder giver imponerende god stabilitet til gryden, hvilket ellers normalt kan være en udfordring med top-monterede brændre. Grydeholderen er ligeledes designet til at yde vindbeskyttelse for flammen.

Brænderen er fremstillet med den patentsøgte "Laminar Flow Burner"-teknologi, der gør selve brænderen endnu lettere, uden at gå på kompromis med effektiviteten. Desuden, har Primus opdateret simre-funktionen, der med en ny ventil giver endnu mere kontrol over blussets intensitet, hvilket gør madlavningen en del lettere.

Essential Trail Kit er et prisstærk køkkensystem i høj kvalitet, der er et oplagt valg som det første køkkensystem - eller til dem, der prøver at skære lidt ned i volumen og vægt i rygsækken.


Detaljer
Detaljer
Effekt: 2500 W
Detaljer
Vægt (brænder): 112 g
Detaljer
Vægt (pande + gryde): 270 g
Detaljer
Bred grydeholder, der passer til flere gryde-størrelser
Flydende justering af blusset
Foldbart håndtag med låsefunktion
Gasbrænder, gryde og pande i én løsning
Låget kan bruges som pande
Mikroregulator, der sørger for effektiv gasudnyttelse
Materialer
Materialer
Rustfrit stål
Hård-anodiseret aluminium
Vægt
Vægt:
382 gram
Varenummer:39896
FRAGT fra 19,
-FRI FRAGT over 499,-
30 dages
returret
1-2 dages levering*
Hold dig opdateret på nyheder, events og særlige tilbud i Friluftsland,
og lad dig inspirere af turfortællinger fra hele verden!