Primus Lite Plus Stove System

Let, kompakt og imponerende effektivt brændersystem med en række smarte detaljer. Perfekt til let, hurtig mad på soloturen, til morgenkaffe eller til at koge vand til lidt at varme sig på til frokost.
1.399,00 kr.
Farve: Sort (BLACK)
Beskrivelse

Let, kompakt og imponerende effektivt brændersystem med en række smarte detaljer. Perfekt til let, hurtig mad på soloturen, til morgenkaffe eller til at koge vand til lidt at varme sig på til frokost.

Primus Lite Stove System er luksusudgaven af Primus' bud på et effektivt og kompakt brændersystem, der koger vand på ingen tid. Sættet består af en let, kompakt brænder og en 500 ml kasserolle i hårdanodiseret aluminium med varmeveksler, der fastgøres på gasbrænderen for at sikre optimal stabilitet, varmeudnyttelse og lynhurtig kogetid, samt et låg, der også fungerer som kop. 

Brænderen er fremstillet med Primus' "Laminar Flow Burner"-teknologi, der gør selve brænderen endnu lettere, uden at gå på kompromis med effektiviteten. Den indbyggede piezo-tænder gør at du ikke behøver tænke på tændstikker, lighter eller ildstål og reguleringen er let at betjene, selv med handsker på. Brænderen og en 100 ml gasdåse passer selvfølgelig ned i gryden, så kogesættet fylder minimalt i rygsækken.

Kedlen har indbygget hældetud, så den ikke drypper og et isolerende hylster i kork og G-1000, der både holder på varmen og sikrer at du ikke brænder dig på kedlen. Hylsteret har en lille lomme, der er designet til at holde en ske, så den altid er lige ved hånden. Der medfølger desuden adapter, så brænderen også kan bruges med andre gryder og pander, hvilket gør den helt enormt alsidig.

Et superlækkert lille sæt, der vil være et hit når der skal koges vand til frysetørret mad, te eller kaffe og spares gram i rygsækken!

Detaljer
Detaljer
Effekt: 1500 W
Detaljer
Kogetid (0,5 l vand): 2:45
Detaljer
Volumen: 500 ml
Detaljer
Adapter, så brænderen kan bruges med almindelige gryder og pander
Indbygget piezo-tænder
Indbygget vindskærm og varmeveksler
Isolering og håndtag på gryden, der gør den lettere at håndtere
Låg kan bruges som kop eller lille skål
OBS: Gasdåse ikke inkluderet
Regulering er let at betjene, selv med handsker på
Vægt
Vægt:
402 gram
Varenummer:40860001
FRAGT fra 19,
-FRI FRAGT over 499,-
30 dages
returret
1-2 dages levering*
Hold dig opdateret på nyheder, events og særlige tilbud i Friluftsland,
og lad dig inspirere af turfortællinger fra hele verden!