Primus Summer Gas 450g

Stor gasdåse med gevind til diverse brændere. Summer Gas er den bedste gas til sommerens ture, hvor man ikke løber ind i temperaturer under 5 grader
89,00 kr.
Beskrivelse

Stor gasdåse med gevind til diverse brændere. Summer Gas er den bedste gas til sommerens ture, hvor man ikke løber ind i temperaturer under 5 grader

Løber man ind i en smule frost, er Primus' Power Gas det bedste valg, men skal man ud på deciderede vinterture, anbefaler vi Primus Winter Gas i stedet.

Primus Summer Gas 450 gram, er optimeret til at levere mest mulig varme, og den store størrelse, holder til mange måltider og kopper kaffe. Gas er utroligt nemt og effektivt at lave mad med - også i det fri. Husk, at flyselskaber ikke tillader gas i hverken hånd- eller indtjekket bagage.

Primus gas er iøvrigt CO2-neutral, idet Primus bl.a. støtter projekter i Uganda, der udskifter ineffektive træ- og kulbrændere. Det sparer miljøet for tonsvis af CO2, som så modskrives den CO2 udledning der sker ved brug/afbrænding af Primus gassen. En ekstra gevinst ved projektet er, at af-skovningen mindskes, hvilket mindsker risikoen for tørke og oversvømmelse. Familierne bruger også mindre tid på at samle brænde, så der er mere tid til at gå i skole eller generere indkomst til familien i stedet.

Detaljer
Detaljer
NB: Tomme gasdåser skal afleveres på Genbrugsstationen, IKKE sorteres som metal-affald !
Vægt
Vægt:
450 gram
Varenummer:38341
FRAGT fra 19,
-FRI FRAGT over 499,-
30 dages
returret
1-2 dages levering*
Hold dig opdateret på nyheder, events og særlige tilbud i Friluftsland,
og lad dig inspirere af turfortællinger fra hele verden!